ANDREÁTÓL BÚCSÚZOTT ALEKOSZ

Alekosz szerelmes meséje Andrea számára véget ért…
Tegnap Barbara és Magdi kapott lehetőséget, hogy közelebb férkőzzenek Alekosz szívéhez, ők pedig igyekeztek maximálisan kihasználni a rendelkezésükre álló időt. A randevú végén Alekosz úgy döntött, Magdi társaságában szeretné folytatni az éjszakát. Ez persze nem tetszett Barbarának, a haza utat végig is veszekedte Magdival.
Alekosz és Magdi első közös éjszakája gyorsan véget ért, a reggeli után ugyanis vissza kellett térnie a Villába. Veronika már tűkön ülve várta Magdit, hogy megtudja mi történt az éjszaka Alekosz és közte.
A Veronikával és Magdival töltött különleges éjszakai kalandok után Alekosz továbbra is tanácstalan volt, s mivel még a szívceremónia előtt rendezni akarta gondolatait, meglátogatta menyasszony-jelöltjeit, és mindenkivel hosszasan elbeszélgetett. Alekosz azt szerette volna kideríteni, hogy melyik lányban ég a legőszintébben a szerelem tüze. Szerinte, Barbara lehet nem szerelmes belé, hanem csak rajong érte. Hogy ezt kiderítse és megpróbálja rendezi kapcsolatukat, meghívta a lakóbuszába Barbarát.
A privát beszélgetések után a lányok egymást szidták, és Alekosz is nyugtalannak tűnt. Érezte, hogy nagyon nehéz döntés előtt áll, és még mindig nem biztos abban, hogy kit küldjön haza az est végén. Hiába próbált neki Lilu a fotószobában segíteni, látszott, hogy a lelkében folyamatos harc dúl. Miközben Lilu a lányokról beszélgetett Alekosszal, addig Olivér elárulta a lányoknak, ha vége a szívceremóniának, akkor egy hatalmas bulit tartanak Jerzy-vel és Szandikával.
Alekosz a fotószobában elárulta Lilunak, hogy mind a négy lány közel került a szívéhez, egyiktől sem válna meg szívesen. De döntenie kellett, mert elérkezett a szívceremónia ideje. Az első kulcs odaadása előtt Alekosz lefújta a szívceremóniát, mert nem tudott dönteni. Megkérte Szandikát és Jerzyt, hogy segítsenek neki felderíteni a helyzetet, hogy melyik lány nem őszinte vele. Mind a két Villalakó elmondta, az észrevételeit, majd elérkezett a döntés ideje. Alekosz szerelmes meséje ma este Andrea számára véget ért, neki kellett távoznia.