Megkezdődött az Eurovision 2011 döntője! Milliók izgulnak Wolf Katiért

Ma este Wolf Kati ötöddikként veszi birtokba az Eurovíziós Dalfesztivál színpadát, melyet természetesen élőben közvetít az M1. Egész Magyarország egy emberként szurkol majd a tehetséges énekesnőnek!  
A magyar Wolf Kati az ötödik fellépő lesz az Eurovíziós Dalfesztivál szombati esti döntőjében. Délután valósággal megrohamozták a rajongói, amikor elment aláírásokat osztani a düsseldorfi médiacenterbe. A show alatt 43 ország közönsége sms-ben vagy telefonon szavazhat, de nem a saját országa versenyzőjére. Wolf Katit mindenképp az első 10-be várják, az első 5 helyezés bármelyike már nagyon nagy siker lenne.
Wolf Kati és csapata jókedvűen készült a döntőre. Péntek este megtartották a finálé főpróbáját csaknem 30 ezer néző előtt. Wolf Kati produkciója jól sikerült.
A What About My Dreams előadásán az elődöntőhöz képest nem sok változtat. Kati azért is nyugodt és jókedvű, mert a szombat esti döntőn már szülei, és férje is itt Düsseldorfban szurkolnak neki. Péntek este érkeztek, és hoztak friss fényképeket két kislányáról is.
A magyar énekesnőnek, nincs különösebb babonája a fellépése előtt. Azt viszont elmondta, hogy nagyon sok kabalát kapott az elmúlt napokban rajongóitól, ráadásul meg egy szerencsepénzt is talált a stadionban.
Kati sorrendben ötödikként lép fel a 25 ország előadói közül. Legnagyobb ellenfeleinek az ír, a svéd, az osztrák és a brit versenyzőket tartja a mezőnyből, amely sokak szerint a korábbi évekhez képest erősebb. A fogadóirodák legfrissebb kimutatásai szerint Magyarország mindenképpen benne lesz az első tízben.