Nyuszómuszó már mást szeret

Nyuszómuszó ismét szerelmes! Gregor Bernadett visszafogadta a férjét - írja a hot! magazin. Magyar Attila és a színésznő házasságban éltek, amikor szerelemre lobbantak egymás iránt. Ám a mindent elsöprő szerelem nem bizonyult hosszú életűnek.
Egy valamiről hajlamosak megfeledkezni az emberek, ha szerelmesek: az elvált férfihoz, nőhöz az esetek többségében tartozik egy vagy több gyermek is. A szerelmespár kezdetben úszik a boldogságban, de a romantikus esték helyét egyszer csak átveszi a valóság.
Bennfentesek szerint gyakran előfordult, hogy Attila a ház előtt ücsörgött az autóban, arra várva, hogy Berni hazaérjen, hiszen közös otthonukban épp kisebbik fiának apja, Somogyi István bébiszitterkedett.
A hot! információi szerint a szerelmesek békében váltak el, nincs harag közöttük. Berni a volt férjével maradt, Attila pedig visszaköltözött a legénylakásába. Aztán kis idő elteltével jött az újabb meglepetés: a színész ismét szerelmes lett. Választottja ezúttal is szakmabeli, Helyes Georgina színésznő.