Alekosz rávette Veronikát a hármas szexre

Görögünk kezd visszatérni régi énjéhez. Az arajelölt pedig igyekszik valamit kezdeni a helyzettel. Szegényke lehet azon nők tipikus hibájába esett, akik azt hiszik mellettük megváltozik lókötő pasijuk.
Alekosz ugyanis a nyaralás alatt minden lehetséges helyzetet kihasznál, hogy a nőnemű egyedek közelébe kerüljön és udvaroljon nekik.
Ekkor még Veronika halálosan megsértődött, valljuk be némi joggal. Viszont Alekosz nem nyerhette volna meg a VV4-et ha ilyen apróságtól hagyná magát idegesíteni. Így aztán határozottan kijelentette, hogy továbbra is szeretne egy éjszakát édes hármasban tölteni, lehetőleg még kint a görög szigeten. A plusz hölgy nemzetiségét tekintve lehet akár egy görög vagy magyar, lényeg a számokon van.
”Ezt már megbeszéltük Veronikával is, hogy ha találunk egy olyan leányzót, aki mindkettőnknek tetszik, akkor bevesszük harmadiknak. Nem kell se féltékenykedni, se jelenetet rendezni.”
Mit mondhat erre egy menyasszonyjelölt?
”Szeretném, ha inkább velem foglalkozna, és egy kicsit többet romantikáznánk kettesben, mint hogy állandóan a nőket kergeti. Persze ha valóban találunk egy olyan lányt, aki nekem is tetszik, lehet, hogy sikerül meggyőznie a hármasról, de akkor se előttem udvaroljon, és nyomuljon már mindenkire. Nélkülem pedig egy nőhöz se érhet, mert akkor én is elmegyek, és bepasizok.”
Talán emlékszünk, hogy Veronika el sem akart utazni, végül Alek hosszas könyörgése vette rá az indulásra. A videón még szó sincsen egy újabb nő bevonásáról.

A lány tényleg mindent megpróbál, elutazása előtt még pikáns fotókat is készíttetett, hogy megtartsa az érdeklődést. Ezek szerint nem sok sikerrel.

Kicsit olyan szaga van a történéseknek, mintha szándékosan generálnák a híreket. Vagy pedig az ifjú pár néha odavet egy koncot a közelükben lihegő sajtónak, hadd legyen valami, amin csámcsoghatnak az itthon maradottak ebben az uborkaszezonban.
 Alek egyébként akárcsak Évát, már Veronikát is kikezdte állítólagos súlygyarapodása miatt:
”Egész nap csak eszel, naponta hatszor, és ez meg is látszik rajtad. Szépen kikerekedtél, te lettél a husik új példaképe!”
 Persze mi az amit egy nő utoljára szeretne párjától hallani? Azután persze, hogy egy másik nővel is ágyba akar bújni.