Annácska újra árulja a testét +18

Már régóta nem titok, hogy Kelemen Anna (31) egykori playmate pénzért árulja a testét. +18
Kelemen Anna egykori playmate pénzért árulja a testét.
„Kedves Uram, én egy híres magyar playmate vagyok. A nevem Anna. El kell mondjam, hogy imádom a szexet, nem tudok nélküle élni, ezen a téren Velem mindent kipróbálhat! Amennyiben felkeltettem érdeklődését, a nappali órákban hívjon kérem, hívószámkijelzéssel! Ha gondolja, meglátogathat, vagy elmehetek magához, esetleg szállodába! Várom hívását! Puszi: ANNA" - ez áll az internetes hirdetésben.
- Egész éjszakát nem vállalok, egy óra ötvenezer forint, ebben a normál szex és az orális szex van benne. Anált nem szeretnék - zárta rövidre a beszélgetést a Blikkel Kelemen Anna.
A weboldalon található adatlapján részletesen leírja, milyen szolgáltatásokat nyújt, kebelszexre és közös maszturbációra csak extra szolgáltatásért, azaz pluszpénzért hajlandó. Szerepjátékot, sztriptízt és csókot nem vállal, itt azonban a popószex extraként fel van tüntetve. Az oldalán dicsérik az egykori playmate-et. „Odatette magát, nem nyafogott, még csak nem is tétovázott. Végig odafigyelt rám, de azt sem hagyta ki, hogy megszemlélje az akciót a falitükörben."