Barbara úgy érzi, Alekosz a pénzt kereste, nem a szerelmet


Alekosz ValóVilág 2011
Sem Olgát, sem Barbarát nem hívta fel a társkereső show fináléja óta a Való Világ 4 győztese. Az orosz lány ennek ellenére biztos abban, hogy Tünde ide vagy oda, Alekosz a jövőben találkozni akar majd vele. Barbara viszont nem érti, hogy egyáltalán miért vállalta a műsort a görög, ha még mindig az exnőjébe szerelmes.
Sem Olgát, sem Barbarát  nem kereste Alekosz, amióta véget ért a társkereső műsor, amiben mindkét lány meglehetősen közel került hozzá, ám a görög végül Veronikát választotta helyettük. Olga, az orosz exjátékos a Velvetnek elmondta, azóta egyszer próbálkozott Alekosszal beszélni, de nem sikerült, ezért is gondolja úgy, hogy ha a valóságshow-hősnek  lesz kedve, akkor úgyis keresni fogja, ellenkező esetben a lány nem strapálja magát.

Olga még mindig magabiztos

"A műsor fináléja után volt egy zártkörű rendezvény, de ott sem jött össze a kommunikáció" - mesélte Olga. "Ami engem illet, szeretnék vele a jövőben beszélgetni, de csak azért, hogy mint embert megismerjem, milyen is igazából a valódi életben. Szerintem fog keresni, ha nem tart attól, hogy nemet mondok erre" – véli az egykori arajelölt, aki előre megjósolta, hogy Alekosz és a minigeronazzo között nem lesz semmi komolyabb. "És úgy vélem, az exbarátnőjével sem fog összejönni a dolog" - tette hozzá.
Olga és Alekosz

Barbara szerint közrejátszottak a milliók

"Egyikünk sem kereste a másikat" - nyilatkozta Barbara, aki a műsor után a Balatonnál kapott munkát. "Próbálom mindenben a szépet látni és csak a jóra visszaemlékezni, de amint hallom, hogy Alekosz arról nyilatkozik, mindvégig Tündét szerette, kérdem én, miért vállalta a műsort? Miért adta elő nekünk, hogy az igaz szerelmet keresi? Nem értem ezt az egészet. Sajnálom szegény Verát is amiatt, amit csinált vele. Alekosz számomra nagy csalódás."
Barbara
Barbara szerint biztosan benne volt a dologban az a több millió forint, amit Alekosz a szereplésért kapott, és valószínűleg az sem volt ellenére, hogy visszatérhet a villába. Az egykori escortlány sokáig bizonygatta, hogy mennyire szerelmes a görögbe, ám ma már másképp látja a dolgot: "Így utólag már tudom, hogy ez csak fellángolás volt. De túl vagyok rajta. Ha egyszer egy pasi nemet mond nekem, igyekszem minél hamarabb túllépni a dolgon. Egyelőre viszont nem pasizok, nem keresem én a bajt. Vannak érdeklődők, de tudom, hogy csak amiatt, mert láttak a tévében. Nem mondom, hogy ha jön egy ember, aki megragad, nem ismerkedem, de tudatosan nem keresem a szerelmet" - mondta.