BRAVO OTTO 2011: Fluor, SP, AFC, Janicsák Veca és Vastag Csaba a nyertesek között!

Magyarország legolvasottabb ifjúsági magazinja, a BRAVO idén tizekilencedik alkalommal adta át a BRAVO OTTO díjat. Június 4-én ismét a Westend City Center Millennium Tetőteraszán kapott helyet a népszerű díjkiosztó gála.
BRAVO Janicsák Veca
A BRAVO OTTO díjat nemzetközi szinten már több mint 50 éve adják oda minden évben a legjobbaknak. A díj nyerteseit Németországban választották meg először, 1957-ben, akik között nem kisebb nevek szerepeltek, mint James Dean, Romy Schneider, Gina Lollobrigida, Michael Jackson és a BeeGees. A BRAVO Otto díjat Magyarországon a lap 1992-es piacra lépése óta osztják ki az olvasók szavazatai alapján a legnagyobb hazai előadók között.

Az est házigazdái Dukai Regina és a műsorvezetői szerepben először debütáló Király L. Norbert voltak: a páros szórakoztató és humoros felvezetőivel bizonyította tehetségét és rátermettségét ezen a téren is.
A díjakat a Hotel Éden nyertesei, Görög Zita, Zimány Linda, VV Anikó és VV Zsófi, Szabó Zsófi és Baronits Gábor illetve Orosz Barbara nyújtották át.
A díjak átadását kísérő showműsorban fellépett a No Comment tánccsapata, Fluor Tomi nem hazudtolta meg magát „őrült” produkcióval lepte meg a közönséget, illetve fellépett még Lola, Tolvai Reni, Düki, MM, Brasch Bence és Janicsák Veca is.
Az est legfontosabb eseményét, a díjak átadását fergeteges Live Jam követte, amelyben SP, Tóth Gabi, Király L. Norbert, Vastag Tomi, a Children of Distance és az AFC különleges duettekkel, magyar és külföldi dalokkal szórakoztatta a közönséget. A különleges hangulatot nagyszabású finálé zárta, a zenészek közösen énekelték a közönséggel P!nk: Raise your glass című számát.
BRAVO SP
A 2011-es BRAVO OTTO nyertesei:

Az év együttese: Anti Fitness Club
Az év női előadója: Janicsák Veca
Az év férfi előadója: Vastag Csaba
Az év felfedezettje: Fluor
Az év klipje: Fluor – Mizu

A BRAVO IDOL díj nyertese: Molnár Tamás AFC

A 2011-es BRAVO OTTO külföldi nyertesei:
Az év együttese: The Black Eyed Peas
Az év női előadója: Rihanna
Az év férfi előadója: Bruno Mars
Az év felfedezettje: Taio Cruz
Az év klipje: Bruno Mars – Just the Way You Are