Hatodjára is elindul a Megasztár - de előbb megújul

Hatodik alkalommal is elindul a Megasztár, bár a tényleges start idejét egyelőre nem árulta el a tv2, de az biztos, hogy alaposan átalakul a verseny, és az énekespalánták már nevezhetnek a megmérettetésre.
Hatalmas bulival ünnepelte a tv2 a legújabb Megasztár-szériát, ami immáron hivatalosan is megnyitotta kapuit. Egyelőre persze azt nem jelentették be, hogy a tévénézők mikor találkozhatnak a legújabb sztárjelöltekkel, de aki elég kedvet és tehetséget érez magában a megmérettetéshez, az már jelezheti indulási szándékát a tv2.hu/megasztar oldalon.
A sajtóeseményen Simon Zsolt, a csatorna vezérigazgatója és Kiss Péter programigazgató mondott beszédet, valamint Till Attila műsorvezetésével bemutatták a zsűri két tagját, Falusi Mariannt és Bereczki Zoltánt is, akikkel kibővül az eddigi csapat.
Bár mindkét énekest alapvetően jókedélyű és vidám előadóként ismerjük, a megasztár-jelöltek nem dőlhetnek hátra, mert mint kiderült, szigorú ítélkezésre készülnek. Mariann szerint lehet valaki bármilyen jó énekes, ha hiányzik belőle a szenvedély és a szív, Zoli pedig amellett, hogy igyekszik korrekten értékelni, megjegyezte, hogy nem szívesen indulna azon az énekversenyen, ahol ő az egyik zsűritag.
A zsűrin kívül más újításra is számíthatnak mind a versenyzők, mind a nézők, Tilla szerint minden eddiginél nagyobb átalakuláson ment át a műsor - ám hogy ez pontosan miben mutatkozik meg, azt a csatorna egyelőre mélyen titokban tartja.
Az biztos, hogy ősszel megint nagy harc kezdődik a két legnagyobb kereskedelmi csatorna közt!
A tavalyi győztes, Tolvai Reni és kedvese, Kállay-Saunders András
http://mega-sztar.blogspot.com/