Liptai Claudia kirúgását fontolgatja a TV2?

Liptai Klaudia TV2
Szerda este hatalmas bulival ünnepelte meg a TV2 a Megasztár újabb szériájának bejelentését. A nyárindító eseményen szinte kivétel nélkül megjelent a csatorna összes arca, kivéve talán a legjobban várt Liptai Claudiát, aki így lemaradt a nagy bejelentésről is, miszerint ősszel indul a hatodik Megasztár.
A férfi műsorvezető kiléte nem okozott túl nagy meglepetést, hiszen akárcsak a korábbi években, idén is Tilla vezényli majd a giga show-t. Ugyanakkor arról nem esett szó, hogy kit láthatunk mellette "oldalbordaként". A válasz egyszerű lehetne, tekintve, hogy ez idáig Claudia és ő elválaszthatatlan párost alkottak. De akkor vajon miért nem jelent meg a szőke démon az eseményen, és a csatorna miért hagyja, hogy homályban maradjon, szán-e szerepet emblematikus arcának a tehetségkutatóban?
"A TV2 vezetősége egyelőre még nem döntött arról, hogy kit láthatnak a nézők Tilla oldalán a Megasztárban" - mondta Koltay Tamás, a TV2 szóvivője az Új Ásznak.
Bár a TV2 korábban kijelentette, hogy a műsorvezető továbbra is a csatorna csapatának tagja, jelenleg úgy tűnik, csupán egyetlen feladatkörben számítanak rá, mégpedig a Jóban Rosszban Alexájaként. A következő évadban tehát könnyen előfordulhat, hogy más műsorok vezetésére már egyáltalán nem kérik fel Claudiát.
                                         http://mega-sztar.blogspot.com/