Liptai Claudia utódja

Liptai Claudia nem szeretné tovább vezetni a Mokká-t, így júliustól már nem láthatjuk őt a Tv2 reggeli műsorában. Vajon kivel pótolja a csatorna a népszerű műsorvezetőt?
Bizonyára már mindenki kíváncsi arra, hogy ki veszi át a Mokkát, amíg Liptai Claudia bizonytalan ideig távol marad. Sokan tippeltek Orosz Barbarára, de a zenecsatorna műsorvezetője Iszak Eszter neve is felmerült.
Most pedig véget vethetünk a találgatásoknak, mert az Új Ász megtudta, Liptait nem fogják új műsorvezetővel pótolni, tehát nem jön új személy a TV2-höz. Koltay Tamás, a TV2 szóvivője elmondta a lapnak, hogy a reggeli műsort az eddigi megszokott képernyősök vezetik: Pachmann Péter, Vujity Tvrtko, Kárász Róbert, Demcsák Zsuzsa és Tatár Csilla. Tatár Csilla már bizonyított Claudia helyén, amikor 2008-ban, Claudia afrikai forgatásakor lett a Mokka műsorvezetője. Azóta a Megasztár és A Nagy Duett háttérműsoraiban is láthattuk, és az Aktív riportereként is dolgozik.
"Amíg Claudia pihen, én többet leszek a Mokkában, mint régebben. Az aktívos munkáimat is folytatom, csak kicsit kevesebbet vállalok. A koránkeléssel nincs semmi bajom, szeretem, ha állandó ritmusa van az életemnek, ráadásul, ha 4.15-kor csörög az óra, több minden fér a napomba" - mondta a műsorvezető.