Pornós lett Alekosz exmenyasszony-jelöltje

Brigitta pórnó + 18
Budapest - Eddig „könnyed" escortmunkával, vagyis luxusprostiként kereste kenyerét Alekosz egykori menyasszonyjelöltje, Brigitta, a 23 éves szőke lány azonban úgy döntött, fejest ugrik a pornóiparba.
Sunny Diamond néven szórakoztatja majd a közönséget filmjeivel. A fiatal lánynak nem kellett sokat várnia a felkérésekre: első filmjét máris leforgatta. Szexi térdzoknis diáklánynak öltözve kényezteti kollégáját, majd hagyja, hogy kibontakozzanak az események... A filmből készült első képkockák máris felkerültek egy blogoldalra, a lány azonban olyannyira titokban tartotta új foglalkozását, hogy még legjobb barátnője is a Blikk munkatársától hallott először a filmezésről.
– Nem akarok hozzáfűzni semmit sem a pornófilmhez, sem a képekhez – zárta rövidre Brigitta, akiről elsőként derült ki a villában, hogy nem hétköznapi foglalkozást választott magának. A lány a műsor alatt bevallotta, hogy csak a hírnév csábította Alekosz leendő menyasszonyjelöltjei közé, ennek ellenére a Blikknek azt mondta, mára megváltozott a véleménye, nem akar celeb lenni.
Brigitta itt még menyasszonyjelöltként.