Bódi Sylvi: dolgozni járok külföldre

Bódi Sylvi
Maldív-szigetek, Bali, Egyesült Államok. Néhány hely, ahol Bódi Sylvi megfordult az utóbbi időben. Sokan kombinálnak, miből tudja ezt finanszírozni a modell. A Borsnak adott nyilatkozatával véget vet a találgatásoknak.
A nemrég kirobbant prostiügy kapcsán lépten-nyomon felmerül Bódy Sylvi neve, ám a magyar szupermodell mindig határozottan visszautasítja a pletykákon alapuló vádakat. Talán azért kerül állandóan reflektorfénybe, mert sokan nem értik, miből telik neki a fényűző utazásokra, a luxuséletmódra.
A modell 2008-ig a milliárdos Kedves Ferenc párja volt, hozzászokhatott a csodálatos nyaralásokhoz, amelyekről azonban a szakítás után sem kellett lemondania. Az elmúlt három évben számtalan helyen járt, többek között a Maldív- szigeteken, Olaszországban, Ausztriában, Franciaországban, Portugáliában, Brazíliában, Balin, az Egyesült Államokban, Tunéziában és Hollandiában is kapott pecsétet az útlevelébe, néhány egzotikus országban többször is megfordult. Az ilyen kalandozás nem olcsó mulatság, a Maldív-szigetekre szóló retúr repülőjegy ára a legolcsóbb lehetőség esetén is több mint háromszázezer forint, és akkor még nem is beszéltünk az ott-tartózkodás költségeiről. Egy négy-ötcsillagos szállodai szobáért egy éjszakára ötvenezer és félmillió forint közötti árat szabnak. Mindent összevetve akár tízmilliókban is számolhatunk. A fenti a kiadási oldal, a bevételi részt azonban csak a beavatottak ismerik, minden bizonnyal ez ad okot a találgatásokra. A fekete démon hivatalos honlapján ugyanis csak annyi olvasható, hogy kétszer szerepelt a Playboy, hatszor a CKM és kétszer az FHM címlapján, az utóbbi időben azonban egyre kevesebbszer. Keresete lehet a modelliskolájából, a Sugarbird ruhamárka reklámozásából, egy darabig láttuk egy óriásplakáton is, amelyen hidegburkoló anyagoknak csapott hírverést. Nyilvánvaló, hogy az ezekért kapott honorárium nem fedezi az itthoni kényelmes lakás, a luxusautó fenntartását, az utazásokat.
Megkeresésünkkor Bódi Sylvi Siófokon egy wakeboardhoz hasonló, winch nevű sport versenyén vett részt.
– Egy wakeboardtáborban vagyok éppen, most egyébként is itthon leszek egész nyáron. Intézem a dolgaimat, a modelliskolámban is többet tudok jelen lenni, ősszel jön az új Sugarbird kollekció is. Emellett két szépségversenyen zsűrizek majd Dukai Reginával – árulta el lapunknak a szépség, aki a külföldi útjaival kapcsolatban tiszta vizet öntött a pohárba.
– Ha a fele igaz lenne, akkor már örülnék neki – nevetett Sylvi. – A legtöbb esetben dolgozom külföldön, modellkedek vagy katalógust fotózunk. Legutóbb a Fülöp-szigeteki FHM-be készültek képek rólam, egy kábelpályával kapcsolatban. Ilyenkor összekötöm a munkát a nyaralással, ezekből tudom finanszírozni a kint létemet – tette hozzá a modell.