Veronika szerint Alekosz egy igazi nulla az ágyban

Nem akarja tovább őrizni Alekosz (32) titkát vérig sértett menyasszonya, Mészáros Veronika (20), aki születésnapi buliján úgy gondolta, mindent kitálal a VV-győztessel töltött, szenvedélyesnek titulált órákról.
Hogy miért nevezte a műsorban megkaparintott vőlegényét vad szeretőnek, és miért titkolta eddig az igazságot? Mert a férfi arra kérte, dicsérje meg a nyilvánosság előtt szeretői képességeit.
A lány ennek eleget is tett: úgy gondolta, ha társak nem is, de jó barátok még lehetnek. Ehhez azonban Alekoszra is szükség lett volna, aki időközben teljesen kivetkőzött önmagából. Veronika szerint a férfi csúnyán beszélt vele, már ha hajlandó volt egyáltalán válaszolni a telefonhívásaira. Az okostojás addig-addig feszítette a húrt, míg a lány a 20. születésnapján kipakolt. Elárulta, milyen szerető valójában a görög csődőr: egy  görög csőd. - Egy nulla az ágyban! Be voltam csípve, amikor lefeküdtem vele a műsorban, de ennek ellenére jól emlékszem a pár perces élményre. Igen, pár percesre, ugyanis Alekosz gyorstüzelő! Párat nyögött, majd egy perc alatt elsült és lefordult rólam. Ez mi volt? - kérdeztem döbbenten, és azonnal kijózanodtam, mert nem ezt vártam tőle. Nagyon figyelmetlen, kizárólag önmaga érdekli, és ha neki már jó volt, nem foglalkozik tovább a nővel. Őt igazából az izgatja fel, ha egy nőnek rossz vele a szex, így olyan érzése van, mintha megerőszakolná - árulta el az egykori menyasszony, aki azt is megemlítette, hogy az érdi biztonsági őr nincs nagyon eleresztve a méreteit tekintve.
Alekosztól nem tudtuk meg, hogy mekkora az akkora: a Szexkiborgot hidegen hagyja egykori választottjának szóáradata.
- Veronika nem elégíti ki annyira az érdeklődési körömet, hogy foglalkozzam ezzel a véleménnyel. Bőven van más dolgom is - zárta le a témát. Korábban annyit mondott, hogy nem szereti, ha egy nő túl sokat tud az ágyban, számára az az ideális, ha a férfi a domináns.