Bulvár hírek - Lelepleződtek az X-faktorosok!

Hétvégén kiderült, hogy melyik 12 produkció vehet részt az X-Faktor 2011 élő adásaiban. A tehetségek ismét luxuskörülmények között készülhetnek, a Corvin Sétányon található prémium kategóriás lakásokba már be is költöztek. A tehetséges fiatal énekesek, Baricz Gergő, Demes Tamás, Lil C, az Apollo23, az Ikrek, a Rocktenors, Gyurcsík Tibi, Tarány Tamás, Kocsis Tibor, Muri Enikő, Kováts Vera, illetve Bagosi Alexa pedig immár a Corvin Sétányon készülnek a szombati műsorokra.
A Cordia City Garden legfelső szintjein kialakított négy, összesen több mint 500 négyzetméter alapterületű luxuslakás maximálisan kiszolgálja a versenyzők igényeit, az épületben lévő fitneszteremben saját személyi edzőik segítik majd őket, hogy jó formában legyenek a verseny végéig. Ráadásul a lakásokhoz közel vannak a tánc- és énekpróbatermek is. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója szerint nem volt kérdés, hogy a műsor énekesei ismét a megújult VIII. kerületi környéken lakjanak. "A tavalyi évben bebizonyosodott, hogy a Corvin Sétányon jó helyen vannak a sztárpalántáink. A sétány jó felszereltségének és a központi elhelyezkedésnek köszönhetően sok időt spórolhatnak meg a versenyzők, amit egyébként utazással töltenének. Nekik pedig most minden percük a versenyről kell, hogy szóljon!"
A beköltözésről szóló sajtótájékoztató végén a tehetségek és mentoraik, illetve a műsor háziasszonya, Ördög Nóra leleplezte életnagyságú "szobraikat", melyeket ezentúl a sétányon láthatnak az érdeklődők. Így, ahogy a tavalyi évben, idén is lehetősége lesz a rajongóknak, hogy együtt fényképezkedjenek kedvenceikkel.
Az X-Faktor első élő show-ját szombaton 19:30-tól láthatják a nézők az RTL Klubon, vasárnap pedig a Corvin Bevásárlóközpontban nagyszabású koncert keretében találkozhatnak a rajongók az X-Faktor 2011 legjobb 12 produkciójával.