Enikő és Mása lesz az ÖsszeCsapás résztvevője az ÖsszeEsküvők műsorában

A tegnapi szembesítésen az anyukák kedvence Enikő lett megjelölve a lányok által. A mai napon a fiúk nevezték meg Enikő ellenfelét a holnapi Összeesküvők ÖsszeCsapásra. A nyolcadik döntés tehát a fiúk kezében lesz.
A lányoknak név nélkül társkereső hirdetést kellett feladnia. Ennek Peti és Diaz között óriási veszekedés lett a következménye, melyben Csenge gondolkodás nélkül Peti védelmére kelt.
Nikonak nem jutott pár a játékban, így neki kellett kiszolgálni a randizó párokat. Niko úgy gondolta, hogy ő járt a legjobban, hiszen így kihallgathatta valamennyi pár randiját.Csenge egyáltalán nem örült, hogy kedvese Diazzal megy randizni, és Diaz is rossz néven vette, hogy Peti nem örült, mikor kiderült, hogy ő húzta a szőkeséget.
A tegnapi szembesítés után Ricsi döntése, mely szerint Nikonak adott védettséget óriási taktikázást indított el a villában.
Elérkezett a döntés ideje. Sziló és Peti is Mására tette a jelét, Ricsi ezúttal sem hazudtolta meg magát és Mónira tette a jelét. Marci kezében döntő lap volt a kialakult helyzetben. Gyakorlatilag Mása és Mónika között kellett döntenie, így Mására tette a jelét.
Enikő ellenfele tehát Mása lesz az ÖsszeCsapáson.