Bulvár hírek - Alekosz az RTL-nek adja gázsiját

Alekosz hamarosan új műsort kap a TV2-nél. Ám az ott keresett milliókból egy fillért sem élvezhet, ugyanis amiért beköltözött az ÖsszeEsküvők rezidenciájára, az RTL Klubnak kártérítést kell fizetnie. Alekosz abban a pillanatban elvesztette a ValóVilág 4 fődíját, amikor megjelent a TV2 ÖsszeEsküvők címû műsorában. Az RTL Klub vezetősége ugyanis rögtön befagyasztotta a havi egymilliós álomfizetésének utalását, és szerződésszegésért be is perelte a valósághőst. Amennyiben a bíróság az RTL Klub javára dönt, Alekínyónak vissza kell adnia a lakást és az autót. Sőt még az is lehet, hogy milliós kártérítésre kötelezik. Decemberben befagyasztották a számlámat, így csak hatmilliót kaptam meg a tizenkettőből. Kolosi Péter, az RTL programigazgatója elmondta, mindent vissza akarnak venni: a pénzt, az autót, a lakást is, az utazást már el is vették. A lakás és az autó még megvan, de vissza kell adni, ha a bíróság úgy határoz. Bizony én vagyok a hunyó, itt szerződést szegtem kőkeményen, vállalom is érte a felelősséget. Ezért dolgozom most, ezért vagyok a TV2-nél, ez az új munkahelyem – mesélte Alekosz az év legütősebb buliján, a Strong Partyn.
Az egykori biztonsági őr azt is elmesélte lapunk munkatársának, hogy elkezdődött a pereskedés, és megsaccolni sem tudja, hogy a bíróság hány millióra bünteti meg. Éppen ezért egyetlen reménye az a show, amirôl részleteket egyelôre nem akart elárulni.
Ez egy reality lesz, de mégsem az, felfedezhetőek benne a valóságshow elemei. Egy teljesen más Alekoszt ismernek majd meg a nézők. Mindenki csodálkozni fog. Várom már, hogy újra forgathassak, mert én csak a kamerák elôtt érzem magamat igazán formában – mondta az érdi valósághős, aki nem bánta meg, hogy annak idején igent mondott Hajdú Péternek, és csatornát váltott. Szerinte az RTL-nél nem lett volna ennyi lehetősége, ellenben a konkurenciánál hosszú távon számítanak rá.
Lapunk munkatársa, Alekosz új műsoráról a csatornánál is érdeklődött. – Számolunk Alekosszal a jövőben is, de konkrétumokkal egyelôre még nem szolgálhatunk – mondta szűkszavúan Koltay Tamás, a TV2 sajtófőnöke.