Bulvár hírek - Vetkőzés, sztárgyerek és nyugdíjas az X-Faktorban

Szombat este óta újra velünk van a hangerő, hiszen elrajtolt az X-Faktor 2012-es, harmadik szériája. Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutatója 2010 óta számos olyan énekesnek adott lehetőséget, akik a műsornak köszönhetően országos ismertségre és sikerre tettek szert. Mindezek fényében nem meglepő, hogy a mostani válogatókra is rekordszámú jelentkező érkezett. Így a mentoroknak ismét el kellett dönteniük, ki az, akiben ott van az a bizonyos X. Az első, szombati adásban a tehetséges versenyzők mellett akadtak olyanok is, akik mély nyomot hagytak a mentorokban nem éppen hétköznapi produkciójukkal. Ilyen volt Tomor György, aki mindent bevetett azért, hogy meggyőzze Keresztes Ildikót, Nagy Ferót, Geszti Pétert és Malek Miklóst. A fiatalember még sztriptízzel is kedveskedett a mentoroknak, ám ez is kevésnek bizonyult ahhoz, hogy továbbjuthasson.
A szombati adásban az X-Faktor legidősebb - hetvenkilenc éves - versenyzője is szerencsét próbált. Johnny Dee közvetlenségével és ukulelével fűszerezett produkciójával lopta be magát a mentorok szívébe. Ám a következő rostáig ő sem jutott el.
Ahogy Tóth Viktornak sem sikerült meggyőznie a mentorokat. A fiatalember Demjén Ferenc: Várj, míg felkel majd a Nap című számával próbált szerencsét, melyet kifejezetten Nagy Feró kedvéért adott elő. Ám a produkció sem Feró, sem a többi mentor tetszését nem nyerte el.
Természetesen olyan versenyzők is akadtak, akik zenei előképzettséggel érkeztek a versenybe. Ilyen volt Boda Ákos - művésznevén Sidd - aki több zenekarban is énekelt már. A fiatal férfi azonban inkább Axl Rose-ra hasonlító külsejével tett mély benyomást a mentorokra. Az általa előadott Guns n? Roses szám ugyanis nem győzte meg a szigorú ítészeket.
Az X-Faktor első adásának egyik legemlékezetesebb pillanata Barna Gergely visszatérése volt. A fiatal énekes az X-Faktor második szériájában tűnt fel, ám a mentorok házából távoznia kellett. Az énekes most egy Amy Winehouse egyveleggel próbálta meggyőzni a mentorokat, akik közül kizárólag Keresztes Ildikó támogatta Gergő továbbjutását. Így a visszatérés nem sikerült a fiatalembernek.
Szerencsére igazi tehetségekből sem volt hiány az első adásban. Voltak, akik kiemelkedő produkciójukkal nemcsak a mentorok, de a közönség tetszését is azonnal elnyerték. Ilyen volt Kvaka Andrea, aki egy AC/DC számmal igazi bulihangulatot varázsolt, így a mentorok egyöntetű igennel engedték tovább. Akárcsak Csobot Adélt, aki nemcsak tehetségével, de fiatalos lendületével, bájával és Caro Emerald: That Man című számával győzte meg a mentorokat. Ezúttal egy duónak is sikerült a továbbjutás, hiszen a P.J.Z. nevű formáció tagjai - Csonka Tamás és Csikja Richárd - egy saját dallal jutottak a Táborba.
Megható pillanatokban ezúttal sem volt hiány az X-Faktor első adásában. Zámbó Jimmy fia, Zámbó Krisztián édesapja Bukott diák című dalát adta elő, amely szinte mindenki szemébe könnyeket csalt. A fiatalember produkciója annyira meggyőző volt, hogy a mentorok egyöntetű igennel szavazták meg számára a továbbjutást. Jövő szombaton - szeptember 8-án - tovább folytatódik az X-Faktor 2012, hogy a mentorok újabb tehetségeket találjanak.