Bulvár hírek - Nehéz este vár a The Voice versenyzőire és mestereire egyaránt.

Nehéz este vár a The Voice versenyzőire és mestereire egyaránt. Caramel és Mező Misi a TV2 Mokka című műsorában meséltek arról, milyen komoly döntést kell hozniuk a mai élő show-ban.
Péntek este utoljára dönthetnek versenyzőik sorsáról a mesterek. Minden csapatban már csak két énekes maradt, akik közül mesterük választja ki azt, akit továbbjuttatna a döntőbe, ugyanakkor Caramel, Malek Andrea, Somló Tamás és Mező Misi döntését a közönség is bármikor felülírhatja.
Amennyire fizikálisan és lelkileg megviseli az énekeseinket, szerintem ugyanannyira megvisel ez a verseny minket, hiszen rajtunk plusz felelősség is van. A döntés súlya engem nagyon mélyen érint lelkileg. Megbetegedtem a végére, tényleg baromira elfáradtunk. Nem olyan egyszerű ez - kezdte Caramel.
Mi mesterek, próbáljuk egymásban tartani a lelket. Hihetetlen feladat és a mai nap, azt hiszem, csúcspontja lesz az egésznek - fűzte hozzá Mező Misi.
Biztos vagyok benne, hogy lesz egy-két olyan helyzet, amikor a közönség nem annak szavaz bizalmat, akinek mi - mondja a Megasztár egykori győztese Caramel, aki szerint itt már nincs jó, vagy rossz döntés.
A mesterek szerint versenyzőik stressz nélkül énekelnek majd, de beleadva mindent, úgy, mintha az utolsó lehetőségük lenne a színpadon.