Bulvár hírek - Lábtörés miatt mondta le mellműtétjét VV Veronika

Kisebb ajkakra és nagyobb mellre vágyott VV Veronika, de az e hétre tervezett plasztikai műtétjén nem jelent meg a klinikán. Azt állítja, azért, mert a végtagjait törte.
Orvosa szerint VV Veronika hosszú hetekig az ágyat nyomja majd, miután egy hét leforgása alatt két alkalommal is súlyosan megsérült. Pedig régóta várt arra a napra, hogy ismét kés alá feküdjön, mivel elégedetlen volt szilikonnal felduzzasztott ajkával és mellével.
– Száj- és mellkorrekciós műtétre készültünk – mondta dr. Szabó Szilárd, plasztikai sebész. – A szája kisebb lett volna, a melléhez nagyobb implantátumokat választott, de elsősorban korrekciós beavatkozásra készültünk. Hétfőn reggel felvonult a teljes orvosi csapat, altatóorvos, nővérek, és tízkor kaptam az üzenetet Veronikától, hogy ismét megsérült. A múlt héten a kezét, most állítólag a lábát törte el. Küldött is egy képet a begipszelt lábáról egy üzenettel, hogy kórházban van. Amint meggyógyul, újra kell beszélnünk az esetleges műtétek időpontjáról – magyarázta az orvos. Veronikát hiába szerettük volna megkérdezni újabb sérüléseinek okairól, nem jártunk sikerrel.
Hétfőn és tegnap is kerestük a lány ügyvédjét is, aki tőlünk értesült ügyfele állítólagos sérüléseiről, de telefonját Veronika az ügyvédnek sem vette fel. Az egykori villalakók közül senki nem tartja vele a kapcsolatot, édesanyja mobilján pedig szintén csak üzenetet tudtunk hagyni, a lány anyja sem vette fel a készülékét. Egy neve elhallgatását kérő, volt közeli ismerőse szintén csak aggasztó hírekkel tudott szolgálni.
– Jó ideje nem beszélünk már, csúnyán összevesztünk. Furcsa dolgai vannak, és azt sem tudom, egyáltalán akadnak-e még barátai – mondta az egykori barát.