Bulvár hírek - Bozsek Márk is nyerhette volna az X-Faktort

Az X-Faktor mentora szerint bár Dóra megérdemelte a győzelmet, Bozsek Márk is könnyen nyerhetett volna ha nem adja fel a versenyt.
Azért is örülök Dóra sikerének, mert beérett a munka, a koncentráció, a szorgalom és a figyelem. A nézők ezt díjazták. Boldog vagyok, hogy részt vehettem egy olyan történet megírásában, hogy az emberek elismerték a női tehetséget, mondta a Heti Témának Geszti Péter, aki szívesen látta volna a dobogó legfelső fokán Bozsek Márkot is.
Mindig azt mondom, hogy ha belépsz egy játékba, akkor fogadd el a játékszabályokat, a műsor ezt lehetővé tette. Furcsa, egy kunkori kanyar lett ez, igazából nem is örültem neki, mert nagy konkurenciát teremtett. Meg vagyok győződve arról, hogyha ez nem történik meg, akkor Márk is bekerült volna a legjobb három közé, és lehet, hogy ő nyerte volna meg, mert nagyon jó adottságokkal rendelkezik, nagyon népszerű, magyarázta a zenész, aki nemrég bejelentette hogy kiszáll a műsorból. További érdekes cikkeket olvashatsz az X Faktor résztvevőiről és mentorairól is a friss hírek oldalain.