Bulvár hírek - Így tette ki Katinkát a dühös Olasz

A roma zenész úgy érzi, hogy a Jóban Rosszban színésznője nem foglalkozik azzal, hogy ő mit érez.
Ahogy arról korábban a Story magazin is beszámolt, háromgyermekes roma zenészt szeret Cseke Katinka. A Jóban Rosszban színésznője soha sem tagadta, hogy teljesen odavan Váradi Robiért - akit barátai csak Olasznak hívnak - de úgy tűnik, hogy sokszor egyáltalán nem értik meg egymást. 
A tegnapi Édes Életből kiderült, hogy a Jóban Rosszban forgatás után Olasz és Katinka szóváltásba keveredett az autóban. Katinka nem értette mi a baja kedvesének, aki úgy gondolja a színésznőt nem érdekli, hogy ő mit érez. A hangos vita végül odáig fajult, hogy Olasz kitette a kocsiból Katinkát, akinek a táskája a lakáskulcsaival együtt az autóban maradt.
Katina ezek után olyasmire vetemedett, amire korábban még soha: elment a nyolcadik kerületbe és Olasz ablaka alatt könyörgött a férfinak. Aki először nem is akart hinni a fülének, amikor kinyitotta az ablakát. 
Mások mit gondolnak itt rólam? Mit művelsz? Idejössz kiabálni?!" - hitetlenkedett, majd lesietett az utcára Katinkához. A pár végül megbeszélte a történteket és kibékültek. Már csak az a kérdés, hogy meddig?!