Bulvár hírek - Táncra perdült a boldogságtól Dundika

Táncra perdült a boldogságtól Dundika, amikor szereplésre kérték a Szombat esti láz producerei. A kismama örül, hogy elszabadulhat a baba mellől, és annak is, hogy a felkérés hátterében párja, Majka áll.
Dundika ragyogott a Szombat esti láz hétfői sajtótájékoztatóján. A modell, akinek kisfia alig múlt egyéves, boldog, hogy végre kimozdulhat otthonról. Alig várja, hogy az RTL II kamerái elé álljon.
– Épp elég időt töltöttem a babával, szóval nagyon jókor jött a felkérés! A pici már lassan tizenöt hónapos lesz, és rendkívül megértő, nem bánja, ha anya elmegy otthonról – mesélte a Borsnak Szentiványi Hajni. – Van már segítségem is, egy nagyszerű bébiszitter.
Párja, Majka sem akarta, hogy a fiatal anyuka otthon maradjon a tűzhely mellett. Mi több, ő ajánlotta be a műsorba. – Azt mondta: vigyétek! Nagyon örül, hogy elvállaltam, tudja, hogy mennyire szeretek táncolni – mondta Dundika, aki felgyorsított párkapcsolatnak nevezte a táncot. Napi öt-hat órát próbálunk, és amit mások húsz-harminc év alatt csinálnak végig, azt nekünk bele kell sűrítenünk két hónapba. Hál’ istennek, szerencsésen választottak nekem partnert a szerkesztők, szimpatikus a fiatalember – kacsintott Hajni.
Táncpartnere Mészáros Máté, aki szerint Hajni a parketten is igazi nő. – Hagyja, hogy irányítsam, vezessem, és elképesztően gyorsan tanul – dicsérte Máté a hajdani nyuszilányt.

Bulvár hírek - Nehéz este vár a The Voice versenyzőire és mestereire egyaránt.

Nehéz este vár a The Voice versenyzőire és mestereire egyaránt. Caramel és Mező Misi a TV2 Mokka című műsorában meséltek arról, milyen komoly döntést kell hozniuk a mai élő show-ban.
Péntek este utoljára dönthetnek versenyzőik sorsáról a mesterek. Minden csapatban már csak két énekes maradt, akik közül mesterük választja ki azt, akit továbbjuttatna a döntőbe, ugyanakkor Caramel, Malek Andrea, Somló Tamás és Mező Misi döntését a közönség is bármikor felülírhatja.
Amennyire fizikálisan és lelkileg megviseli az énekeseinket, szerintem ugyanannyira megvisel ez a verseny minket, hiszen rajtunk plusz felelősség is van. A döntés súlya engem nagyon mélyen érint lelkileg. Megbetegedtem a végére, tényleg baromira elfáradtunk. Nem olyan egyszerű ez - kezdte Caramel.
Mi mesterek, próbáljuk egymásban tartani a lelket. Hihetetlen feladat és a mai nap, azt hiszem, csúcspontja lesz az egésznek - fűzte hozzá Mező Misi.
Biztos vagyok benne, hogy lesz egy-két olyan helyzet, amikor a közönség nem annak szavaz bizalmat, akinek mi - mondja a Megasztár egykori győztese Caramel, aki szerint itt már nincs jó, vagy rossz döntés.
A mesterek szerint versenyzőik stressz nélkül énekelnek majd, de beleadva mindent, úgy, mintha az utolsó lehetőségük lenne a színpadon.

Bulvár hírek - Berkes Olivért sokan bántják az interneten

Berkes Olivér elkeseredett. A The Voice versenyzőjét sokan bántják az interneten, ő pedig nem igazán tudja hova tenni a támadásokat.
A fórumozók közül volt, aki Olit tök gáznak nevezte - írja a life.hu nyomán az Új Ász.
Annyira megfogadtam, hogy nem fogok foglalkozni a lejárató próbálkozásokkal. De sajnos nem tudtam megállni, és megnéztem a központi The Voice-profilt. Nagyon elkeserítő, hogy milyen ellenséges és bántó hangnemben kommentelnek rólam az emberek, pedig azt hiszem, nem szolgáltam rá. És bár ez szomorú, hiszen én a Voice-ot alapvetően egy barátságos vetélkedésként kezelem, sajnos mostanra nagyon "elharapózott" a hangulat - mondta Berkes Olivér, aki pénteken, az elődöntőben már azért énekel, hogy Caramel csapatából ő lehessen az az egy, aki január 25-én, a Voice döntőjében esélyt kap, hogy elnyerje a Magyarország hangja címet.

Bulvár hírek - Imádják a lányok Pál Dénest

A harmadik élő show után már világossá vált, a tinilányok új kedvence Pál Dénes. Mély hangjával szinte mindenkit levesz a lábáról, a The Voice stylistjának, Lakatos Márknak köszönhetően pedig a stílusa is kifogástalanná vált.
A miskolci énekes fejlődését és tehetségét a Mesterek egyaránt elismerik, és a női rajongóknak köszönhetően a versenyben is tör előre. Ahogy azt a Borsnak korábban elmesélte, a kegyeiért harcoló levelekből is akad bőven a postaládájában.