Bulvár hírek - Liptai nem bocsát meg Gesztesinek


Meglepő kijelentést tett Gesztesi Károly: nem képes elfelejteni Liptai Claudiát. A színész alig-alig rejtett vonzalmai azonban viszonzatlanok, a volt feleségben máig eleven seb, ami akkor történt. De mi is történt?
A hazai celebvilág egyik legismertebb álompárja, akiket – bár már több éve szakítottak – még mindig szívesen látna együtt a közönség, sőt, mint azt Gesztesi Károly a Story magazin legutóbbi számában említette, még Panka lányuk is „talán mintha kicsit bízna abban, hogy az anyukájával egyszer újra egy család leszünk”.
De ne szaladjunk ennyire előre, maradjunk a kezdeteknél! A színész és Liptai Claudia 2001-ben szerettek egymásba Neil Simon Kapj el! című kétszemélyes darabjának próbáin. 2006-ban született meg kislányuk, és még ugyanebben az évben gyűrűt is húztak egymás ujjára.
A kalandokkal teli szerelmük azonban véget ért. Claudia nem tudott megbékélni a helyzettel, hogy férje volt felesége és gyermekei otthonától csupán pár méterre, a szomszédban élnek. Gesztesi annak idején sok időt töltött előző családjával, az utolsó csepp pedig az volt, amikor exe, Nikolett rejtélyes körülmények között teherbe esett. 2010-ben Liptaitól elvált és nevére is vette a kisfiút.
Az elmúlt években közös sorozatuk, a Jóban Rosszban epizódjaiban időről időre összemelegednek – de úgy tűnik, a színész nem csak a képernyőn, de a való életben sem tudja elengedni nagy szerelmét.
Arról is beszélt a fent említett interjúban, hogy hol rontotta el a házasságait. „Életem két legnagyobb kudarcának tartom a két válásomat, elsősorban azért, mert meggyőződésem, hogy mindkettőt el lehetett volna kerülni, ha nem vagyok annyira hülye, és sok tekintetben vak.”
A beismerés mellett azt is megmagyarázta, mikor és miben hibázott. „Sokáig nem vettem észre, hogy Claudiát mennyire bántotta, hogy az előző feleségem olyan közel volt hozzánk, hogy gyakran voltam velük.”
Szintén a fent említett magazinban beszélt kapcsolatukról is, és egy vallomást is tett, ami szerint érzelmileg nem teljesen tud elszakadni volt feleségétől.
Elismerte, például nem tudna elmenni Liptai egy esetleges, jövőbeni esküvőjére. És itt egy rejtélyes, és csonkaságában is nagyon fontos mondat hangzik el a Claudiához való kapcsolatára utalva: „…ott még valami… nem tudom micsoda… De ez a valami megakadályoz engem ebben.”
A Bors megkérdezte Liptai Claudiát, mit szól volt férje érzéseihez. A színésznő rövid és szinte hivatalosan hűvös válasza azonban többet mond mint egy nagyregény: szavaiból egyértelműen kiérződik, hogy négy esztendő múltán is képtelen megbocsátani volt férjének, s máig eleven tüske benne mindaz, ami akkor történt. Íme a válasz:
– Én nem hiszek abban, amiben ő hitt, nevezetesen, hogy egy telken kell lakni az exszel. Az ember néha hajlamos a saját történeteit is kiszínezni, vagy kreált kapaszkodókat találni. A válásunk több mint négy éve történt, és azóta én diszkréten és magánügyként kezelem – zárta rövidre Claudia.