Bulvár hírek - Ügyvéddel ment Gáspár Győzike a TV2-be

Győzike egészségügyi okokra hivatkozva készül szerződést bontani a csatornával. Korábban már írtunk arról, hogy Gáspár Győző és Bea asszony válása olyannyira elmérgesedett, hogy Győzike még egy sorozatban sem akar szerepelni feleségével, ezért úgy döntött, kiszáll az Édes Életből. Információink szerint ma ügyvédjével ment a TV2-be, hogy felbontsa a szerződést, ráadásul egészségügyi okokra hivatkozva.
Érzelmileg megvisel ez az egész időszak, nem vagyok már képes forgatni. Nem érdekelnek a címlapok, a szereplés, nyugalmat akarok. A szerződésem december 31-ig él, és persze többmilliós kötbérről is van benne szó, ha esetleg felmondanám, de engem már ez sem érdekel. Inkább vállalom a pereskedést, de én ezt nem csinálom tovább! - mondta korábban a Hír24-nek Győzike, aki ezúttal is megerősítette, hogy kitart elhatározása mellett. - Igen, végigviszem ezt a dolgot. Az pedig nem igaz, hogy irigy lennék Berki Krisztiánra, és ezért hagyom ott az Édes Életet. Vállalom a felelősséget a döntésemért, lesz, ami lesz - tette hozzá Győzike.

Márpedig úgy tűnik, lesz mit vállalnia, hiszen ha a csatornával kötött szerződését egyoldalúan felrúgja, minden bizonnyal milliókról lesz szó egy esetleges perben.