Bulvár hírek - Liptai megmutatta mi van a ruhája alatt

Liptai Claudia elárulta tökéletes alakja titkát. Tóth Bori divattervező bemutatóján nyílt meg a vendégeknek, elmagyarázva, hogyan rejti el testi hibáit speciális fehérneműje segítségével. Liptai Clau­dián nem fog az idő, sőt, évről évre karcsúbb, csinosabb lesz. Legutóbb A Nagy Duettben csodálhattuk meg feszes idomait, amelyeket bátran mutatott meg merész szabású ruhákban. Hogyan lett a teltkarcsú színésznőből igazi szexbomba? Hogyan tűnnek el néhány hónap alatt a felesleges kilók? – álmélkodtak a nézők a képernyők előtt.
A választ kedden, Tóth Bori divatbemutatóján, a NOBU étteremben kaptuk meg. Claudia itt olyan titkot árult el a közönségnek, amiről a legtöbb nő mélyen hallgat a férfiak, sőt gyakran nőtársai előtt is. Ám a TV2 műsorvezetőnője elég merész volt ahhoz, hogy fogyókúratippek és edzésprogramok helyett Borival közös „találmányukról”, alakformáló fehérneműjéről meséljen, azt ecsetelve, mennyire praktikus, ötletes a láthatatlan fehérnemű. Mindenkinek van olyan testrésze, amelyet nem szeret, és mérettől függetlenül vannak olyan ruhadarabok, amelyekben a nők kényelmetlenül érzik magukat. Emellett a nem kifejezetten modellalkatú hölgyek is szeretnének felvenni olyan ruhát, amely nem zsákként borítja a testüket, hanem légiesek, nőiesek és csinosak benne.
Igaz, ha bevállalunk egy ilyen darabot, azonnal kétségek merülnek fel: kilóg-e a melltartó? Itt röcc van, ott meg a hasam buggyan ki… – avatta be Clau a Bors olvasóit a kerekded idomú nők öltözködési problémáiba, és örömmel újságolta, hogy Borival megtalálták az ideális megoldást.
Hasszorítókból és fűzőkből ezerfélét lehet kapni, ám a legtöbb olyan vastag és kényelmetlen, mintha búvár­ruhában lennél. A Skinny Skin vékony, testszínű, nem látható darab, ami alapvetően optikai tuningnak indult, hogy eltüntessük a stúdió speciális világítása miatt mindent felnagyító és előhozó ruha alól ki-kivillanó pluszokat, redőket. Először csak egy egységes textúrát szerettünk volna. De időközben rájöttünk, hogy a hétköznapokban is tökéletes és kényelmes, amiben csinosnak érzem magam,magyarázta Clau, aki Borival közösen tervezett, saját kollekciójában mutatta meg fehérnemű formálta nőies vonalait.
Több mint tíz éve sokféle alakformáló fehérnemű van jelen a divatban és a sztárvilágban, tökéletes külsőt biztosítva viselőjének. A fűzőkhöz hasonlóan ezek a ruhadarabok több mérettel vékonyabbá varázsolják az alakot, speciális anyaguk légáteresztő, és maximálisan igazodnak a test formájához. Eltüntetik a hurkákat, leszorítják a hasat, megemelik a feneket és láthatatlanná teszik a felesleget a csípőn. Claudiáék változatát egyelőre hiába keresnénk a boltokban, mert csak a prototípus létezik belőle, és azt a színésznő hordja.