Bulvár hírek - Tóth Gabi bugyi nélkül villantott

Nem csak lelkileg tárulkozott ki Tóth Gabi szombat este a közönség előtt.
Míg táncpartnerét, Markó Robit ölelte teljes átéléssel, bugyi híján sajnos többet mutatott magából az illendőnél Tóth Gabi - írja a Bors. Gabi a tangóhoz ugyanazt a ruhát vette fel, amit a Szombat esti lázban is viselt. Ám most elfelejtett alávenni fehérneműt, vagy az annyira félrecsúszhatott a vad táncmozdulatok közben, hogy láttatni engedte legféltettebb testrészét. Az énekesnő nem jelent meg egy rendezvényen, pedig a szerződése erre kötelezte, szerződést szegett.
Tóth Gabi annyira felhúzta magát a bugyi nélküli villantásról megjelent híren, hogy vasárnap este lemondta másnapi megjelenését - írja a Bors. Gabinak hétfőn is meg kellett volna jelennie a Miss International Hungary sajtóeseményén, és bár erre szerződés kötelezte, az utolsó pillanatban mégis lemondta, sőt, Markó Robi sem ment el. 
"Gabi vasárnap éjjel, telefonon mondta le a másnap délelőtti szereplését. A következményekről később döntünk" - mondta a lapnak Czeglédi Tamás, a szépségverseny szervezője, aki azt is elárulta: Gabi csak fellépője, Robi viszont koreográfusa is a szépségversenynek.