Bulvár hírek - Demcsák Zsuzsáról kitálal a barátnője

Demcsák Zsuzsa házassága egyik napról a másikra vált pokollá, és ezt sajnos előre látták a barátai, de nem tehettek semmit, a műsorvezetőnőt elvakította a szerelem. Mire észrevette, milyen helyzetben van, már túl késő volt.
Kandász Andrea, a műsorvezetőnő jó barátnője nem tesz lakatot a szájára, a szombati nyilatkozatát kiegészítve pontos részleteket árul el Zsuzsa pokláról. Józsefet a megismerkedésük után nem sokkal ismertük meg, Zsuzsi ragaszkodott hozzá, imádta, így mi, barátnők is elfogadtuk, bár nem igazán értettük, hogy mi a közös bennük. Sajnos nekünk lett igazunk, mert egyik napról a másikra megváltoztak a dolgok, elindult egy folyamat, meséli Kandász Andrea. Zsuzsi sokszor maradt egyedül a két gyerekkel, nem tudott elmenni megbeszélt találkozókra, mert azt mondta, hogy Józsi nem jött haza a megbeszélt időpontokra. Emlékszem, hogy egyszer éppen hozzám jöttek a csajok, talán Tamara egyéves lehetett, amikor kisírt szemmel érkezett, s mondta, hogy megütötte az Öcsi (József, a férj – a szerk.), és retteg, hogy a gyerekek is látták. Mi mondtuk, hogy na, most jött el az idő. Még kicsik a gyerekek, sokkal kevésbé terheli meg őket a válás, ha most és nem később. Zsuzsa azonban nem lépett. Azt is elmondta abban az időben, hogy nem tudja, ki is valójában az ő férje, mert furcsa dolgok történnek, emlékszik vissza Kandász. Eltűnnek a cuccai, és mindenféle idegen emberek jönnek, akik követelik Józsi adósságait tőle. Az ő fizetéséből fizetik a csekkeket, de már egy fillérje sincs, szóval állandó létbizonytalanságban és rettegésben él, a fizikai erőszak sem maradt abba. De ő mégis úgy döntött, hogy marad. Amikor együtt voltak, és jól voltak, akkor nagyon boldogok voltak együtt. Legalábbis Zsuzsi ezt hitte. Józsi is nagyon szerette a gyerekeket, de Zsuzsi azt mondja, hogy most teljesen eltűnt, egyáltalán nem is érdeklődik a gyerekek felől. Vagy megígéri, hogy eljön, aztán várnak a gyerekek szép ruhába öltöztetve, útra készen, és Józsi sehol nincs. Most itt tartunk. Illetve ott, hogy a rendőrségi kihallgatáson olyanokat mondott, amilyeneket. Felfoghatatlan! Szeretném végre biztonságban és boldogságban tudni a barátnőmet és a piciket. Megérdemelnék.
Felhívást tett közzé közösségi oldalán
Sziasztok!
Szeretnék egy közösséget kiépíteni. Egy erős, komolyan vett, nők és gyermekek százezreinek menedéket, támaszt és segítséget nyújtó közösséget.
Várom minden nő, asszony, lány, gyermek jelentkezését, aki a családon belüli erőszak áldozata volt, vagy akár még mindig bántalmazó kapcsolatban él! Én itt vagyok! Kiléptem a rossz házasságomból, de a férjem bosszújától a mai napig szenvedek. Tudom, hogy nem vagyok egyedül, de Ti sem! A különbség csak annyi, hogy nálam ez a nagy nyilvánosság előtt zajlik.