Bulvár hírek - Milliókért utazgat az elvált Kapócs Zsóka

Kapócs Zsóka nemrégiben jelentette be, hogy rövid házasság után elválnak Habony Árpáddal, Orbán Viktor főtanácsadójával. Azóta bejárta a fél világot, és luxuskörülmények között vakációzik. Válásának bejelentése után Kapócs Zsóka nyakába vette a világot. Ausztriában kezdett, aztán átruccant az Egyesült Államokba, Washingtonba, megnézte a Fehér Házat, a Niagara-vízesést, lehűtötte magát egy szökőkútban, mindeközben egyre rövidült platinaszőke haja.
A színésznő folyamatosan beszámol útjának állomásairól, a képek tanúsága szerint az egyik barátnője kísérte el. Bár a hírek arról is szóltak, hogy férjével,  akitől még hivatalosan nem vált el, közösen indultak el, Habony Árpád, információnk szerint, Budapesten tartózkodik. Kapócs Zsóka eközben jelenleg Szingapúrban élvezi a napsütést és a luxust. Sok szép helyen jártam már a világban, most mégis úgy érzem, életem legnagyobb utazására készülök! Gondolok rátok, és jelentkezem, ahogy tudok, ígérem, nem maradtok le semmiről, vezetem az útinaplómat tovább, írta hivatalos Facebook-oldalán a színésznő.
Betartja, amit ígért: szorgosan jelennek meg a világhálón a fotói, így barátai, ismerősei azt is láthatják, hogy Zsóka a világ egyik legfényűzőbb szállodaláncában, a Sheraton Towers Hotelben lakik, amelyben egy szoba 440 szingapúri dollárba is kerülhet éjszakánként, ez átszámolva 80 ezer forint. Egyébként az elegáns hotelbe, amennyiben valaki utazási irodán keresztül szervezi utazását, körülbelül 100 ezer forintba kerül egy főnek két éjszaka. Egy átlagos, kilencnapos körutazás az Egyesült Államok keleti partján körülbelül hat­százezer forintot emészt fel, ehhez képest az ausztriai kirándulás már nem komoly tétel.
Azt nem tudni, hogy Kapócs Zsóka a színházi fizetéséből finanszírozza-e utazásait, de ha igen, aszkétaként kellett sanyargatnia magát, hogy abból összekuporgassa az utazásra valót. Mindenesetre a színházban továbbra is számítanak rá. Kapócs Zsókának állandó szerződése van az Operettszínházzal, az új évadban is várjuk vissza, tudtuk meg a teátrum illetékesétől.