Bulvár hírek - Tóth Gabi összejött régi szerelmével

Meghitten beszélgetett, majd együtt távozott Tóth Gabi és Markó Robi, de nem ez volt a VIVA Comet díjátadójának egyetlen eseménye. Gabi meghívott fellépő volt, Robi pedig a Szombat esti láz táncosaival érkezett a partira. Eleinte úgy tűnt, külön töltik az estét (Robi a Papp László Sportaréna egyik, míg Gabi a másik végében bulizott), de az egykori szerelmesek hamar egymás mellé keveredtek. Eleinte ugyan veszekedtek egy kicsit, de később minden nézeteltérést elsimítottak. Pózoltak a fotósoknak, Robi pedig amikor úgy gondolta, senki nem figyel, szorosan ölelte egykori kedvesét. Gabi és Robi innentől kezdve egész este sugdolózott, ölelkezett, s az sem zavarta őket, ha intim viszonyukat bárki is meglátja.
Amíg Gabi elment átöltözni, Markó Robi izgatottan járt föl s alá, szemével vadul kutatott a lány után, és mikor meglelte, sietett utána. Mintha a szakítás óta felcserélődtek volna a szerepek, és már nem Gabi vágyná annyira a meghitt közelséget. Végül a hátsó bejáraton, a fellépők öltözője felé kisurranva hagyták el a helyszínt.
Lehet, hogy Gabi vágya is teljesült, és újra egy párt alkotnak?
Szabó Zsófi is megjelent a partin. A Jóban Rosszban színésznője szűk farmerban és bő pólóban mutatkozott a díjátadás után. Fiúsra vágott haját lezselézte, a régi csillogásból alig látszott rajta valami. Egy ponton régi barátnőjébe, Sarka Katába is belebotlott, de még csak üdvözlésre sem méltatták egymást.
Hajdú Péter felesége nem nyilatkozott, Zsófinak pedig a közelébe sem lehetett jutni.