Bulvár hírek -

Évek óta hallani, hogy valami nincs rendben Pécsi Ildikó fiának házasságában, és ez mostanra egyértelművé vált: Pártos Csilla és Szűcs Csaba hétfőn a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróságon találkozott, hogy hivatalosan is pontot tegyen házassága végére.
Elsőként Pécsi Ildikó és az olimpiai bajnok labdarúgó, Szűcs Lajos fia, Csaba érkezett ügyvédjével, később a jógaoktató Pártos Csilla ügyvédje is befutott. A tárgyalást végül Pártos nélkül kezdték el, aki jó tízperces késéssel érkezett. A férj ügyvédjének kérésére kizárták a sajtót a tár­gyalóteremből. A mindössze félórás egyeztetés után a felek láthatóan egyetértésben hagyták el a termet. Szűcs Csaba és ügyvédje nem kívánt nyilatkozni, Pártos Csilla képviselője, dr. Gerencsér András készségesebb volt. Ügyfelem tiszteletben tartja férje válási szándékát. Ez volt az első tárgyalás, amelyen semmilyen konkrétum nem került szó­ba. A következő egy-két hétben peren kívül egyeztetünk minden kérdésben, beleértve a vagyonmegosztást, a kapcsolattartást közös gyermekükkel és a tartásdíjat, nyilatkozta a Borsnak dr. Gerencsér András, aki kérdésünkre megerősítette, hogy a pár nem kötött házassági szerződést.
Pártos Csilla a férjével egykor közös otthonukban él, amely anyósa, Pécsi Ildikó nevén van. Pártos ügyvédje bízik abban, hogy a felek peren kívül, könnyen megegyeznek. Nyilván a legfontosabb kérdés, hogy kinél helyezik el ügyfelem és Szűcs Csaba közös fiát, ám azt gondolom, ebben semmiképp sem lesz vita, a gyermek továbbra is az édesanyjával lakik majd, az édesapja pedig eddig is akkor hozta-vitte, amikor akarta. A vagyonmegosztásról egyelőre nem tudok nyilatkozni. Három hónapon belül újabb keresetet adunk be a bíróságra, addig, remélem, meg tudunk egyezni, mondta lapunknak az ügyvéd.
A Bors megkereste Pécsi Ildikót is, aki azonban szűkszavúan nyilatkozott. Nem én válok, hanem a fiam, és erről egyelőre nem szeretnék beszélni, mondta a művésznő.
Álompárként kezdték: Példaértékű házasságként tartották számon az egykori revütáncosnő, Pártos Csilla és Szűcs Csaba frigyét. A párt Pécsi Ildikó hozta össze, ő szemelte ki fiának Pártost. A hírek szerint a házaspár kapcsolata azután romlott meg, hogy Pártos hat éve depressziós lett, súlyos autoimmun-betegséggel küzdött, fulladásos rohamai voltak, csontsoványra fogyott, műteni is kellett. Az orvosi kezelés végül sikeres volt, és a jógában találta meg lelki békéjét, egészségét. Amerikában tanulta ki a jógaoktatást, és most már saját módszerrel, a Chili jógával büszkélkedhet. Az utóbbi években azonban a gondok felőrölték szerelmüket, amelynek gyümölcse egy 16 éves fiú.