Bulvár hírek - Sütő Enikő kilencszer vesztette el magzatát

A modell az évek során megtanulta, hogyan élje meg az anyaságot anélkül, hogy saját babája született volna. Sütő Enikő egyike azoknak a hírességeknek, akiknek sosem lehetett gyermeke. A magyar modell kilencszer volt várandós, ám sajnos végül mindegyik alkalommal elment a baba. A környezetem nagyon támogatott a veszteség feldolgozásában, és én is elindultam egy belső útkeresés felé. Rájöttem, hogy mindent a tudat teremt, s ha tartozásunk van az életben, akkor az visszaüt. A férjem ugyancsak mellettem áll mindenben, amiért hálás vagyok. A mai világban sok férfi fél a felelősségtől, az elkötelezettségtől, s ezért nem lehet a párjuknak gyerekük, ami szomorú. Az örökbefogadás jó út lehet, de sajnos hazánkban nagyon megnehezítik az eljárást, végül ezért tettem le róla én is - mondta a Borsnak Enikő.

Bulvár hírek - Nem találja a bíróság Berki Krisztiánt

Miközben esténként egy ország látja Berki életét a tévében, hivatalos ügyekben nem érik utol. A TV2-n futó Édes élet című műsorban az egész ország bepillantást nyerhet Berki Krisztián életébe, a bíróság hiába keresi őt. Pedig nagyon szeretnék elérni, hiszen a Blikk információi szerint nemcsak a céges ügyeivel kapcsolatban, de a váci futballklub tulajdonosával, John Peter Marshallal való háborúskodásban sem lelik. A Vác klubigazgatója, Orbán Levente állítja: Berki azzal védekezik, hogy nem rendelkezik magyarországi lakhellyel. A százezerért orgazmusvetélkedőt is tartó Berki a lapnak tagadta, hogy el akarna tűnni a hatóságok elől. "Nagyon köszönöm a megkeresést, de nem szeretnék nyilatkozni erről az ügyről" - reagált, hozzátéve: pontosan tudja mindenki, hol lehet utolérni, csak Orbánék nem.

Bulvár hírek - Ördög Nóra második babáját várja

A műsorvezető szerint csoda történt velük.
Második babáját várja Ördög Nóra és Nánási Pál. Az RTL Klub műsorvezetője már az ötödik hónapban van. "Megtörtént velünk a csoda. Másodszor is" - írta blogjában Ördög Nóri.
Ha azt kérdezitek, terveztük-e a második babát, azt mondom, persze, tudatosan nem tettünk ellene. Az előzmények ismeretében azt hiszem, ez nem is meglepő. De hogy számítottunk-e arra, hogy így, spontán, derült égből, ilyen gyorsan, ilyen váratlanul megtörténik? Álmunkban sem gondoltuk volna. Megkaptam az újabb leckét, a legnehezebben felfoghatót. A megdönthetetlen bizonyítékot, hogy mennyire fejben dőlnek el a dolgok! Tanulom, de még mindig alig hiszem el. Pedig mondogatták annak idején, mikor Mici végre megfogant, hogy majd csak figyeljük meg: ha egyszer beindulnak a dolgok. Hát, most alaposan megfigyeljük :-) Kezemben az én kalimpáló, gagyarászó, örökmozgó Micimmel, pocakomban az 5 hónaposan gömbölyödő kis ficergővel, aligha lehet nálam boldogabb ember a földön.

Bulvár hírek - Krasznai Tünde az italba menekül

Állítólag önbizalomhiánya miatt koncert előtt és után is iszogat az x-faktoros. A Bors szerint Krasznai Tünde már nem a régi. Az énekesnő az X-Faktorban még kész energiabomba volt, mostanában azonban önbizalomhiánnyal küzd. "Szörnyű voltam" - jött le egy alkalommal a színpadról elkeseredve. Egy másik koncert után kétségbeesetten kérdezgette: "Ugye, nem voltam nagyon rossz?" A lap munkatársa szerint látszik rajta: roppant erősen vágyakozik megerősítésre, dicséretre. Így talán már érthetőbb, amit szintén tapasztaltak: a riporternővel smároló Tünde fellépés előtt felhajt egy pohárka tömény szeszes italt. Koncert után szintén lehajt valamit.Az x-faktorost egy barátja is félti emiatt. "Tündére oda kell figyelni, a fellépésein néha iszogat. Menedzserén, Tereh Istvánon kívül nincs senki igazán mögötte, igényli a törődést" - mondta a Borsnak Kovács Bandi, egy régi jó barát.

Bulvár hírek - A TV2 fiatalabb tévést akar Liptai Claudiánál

Valaki másra bízná a csatorna az ősszel induló tehetségkutatója vezetését.
Mint ismert, a TV2 ősszel a Rising Star nevű, számos országban már bizonyított trendi tehetségkutatóval szeretne nagyot robbantani. A hasonló műsoraikhoz használt általános receptben több ponton is cserélték a hozzávalókat: ma például az derült ki, hogy az eddig kirobbanthatatlan Liptai Claudiát is lecserélik egy fiatalabbra.
Annak, hogy a kereskedelmi csatorna miért nem a legnagyobb ászát kérte fel, több oka is van. A Blikk szerint a Sztárban Sztár szintén ősszel indul, és abban Claudia zsűriként vesz részt. Ráadásul az új énekes tehetségkutató a fiatalabb nézőket szólítja meg, élére friss arcot szeretnének a fiatalabb korosztályból. Egyelőre azonban nincs befutó. A csatornának jelenleg nincs megfelelő ifjú képernyőse, így az is lehet, hogy egy eddig teljesen ismeretlen műsorvezető debütál majd a Rising Star-ban.

Bulvár hírek - Kinőtte Magyarországot Gáspár Evelin

Franciaországba készül Győzike lánya. Evelin nemrég arról mesélt a Kiskegyednek, hogy már nem Amerikában akarja megvalósítani az álmait, hanem Franciaországban.
Én már kinőttem Magyarországot, építem a jövőmet, csak ezzel foglalkozom - kezdte Evelin.Egy francia egyetemre szeretnék bejutni. Nem tetszenek a magyar felsőoktatási intézmények, így most gőzerővel készülök arra, hogy sikerüljön a francia felvételim, ami már javában folyik online. Ha ezen túljutok, tavasz végén Magyarországra érkezik a francia egyetem igazgatója, és Budapesten, a Francia Intézetben kell szóbeliznem. Ez abból áll, hogy kapok egy újságcikket, és azt kell majd kiértékelnem. Természetesen franciául. Most különórákra járok, hogy erősítsem a franciatudásomat - tette hozzá a villantós Evelin.

Bulvár hírek - Örökre otthonba küldeni BBÉvit


BB Évit kiengedték a pszichiátriáról, ahová csak kontrollra kell rendszeresen bejárnia. A hozzátartozók szerint azonban hiába engedték ki az első magyar valóságshow-győztest, képtelen ellátni magát és attól tartanak, amint egyedül marad, valami rossz történik vele. A rokonok azt szeretnék, ha a súlyosan elhízott Évit szociális otthonban ápolnák tovább, ahol állandó felügyeletet kaphatna. Úgy tudom, hogy a családtagjai szeretnék valamilyen szociális otthonban elhelyezni. Nem megszabadulni akarnak tőle, de annak a kockázatát sem vállalhatják, hogy amikor ők nincsenek otthon, valami rossz történik Évivel - mondta el a lány egyik, neve elhallgatását kérő ismerőse a Blikknek. - Állítólag hiába nyilvánították gyógyultnak a pszichiátrián, képtelen magát ellátni, így olyan hely kell neki, ahol állandó felügyelet alatt van.

Bulvár hírek - BB Évi elhagyta a pszichiátriát

A Big Brother első szériájának nyertese több mint két év után elhagyhatta a pszichiátriát.
Újabb, talán az utolsó lehetőséget kapta a sorstól Párkányi Évi, vagyis BB Évi, hogy új életet kezdjen.
Bizonyára a gyógyszerek miatt, de nagyon meghízott. Jól néz azért ki, jól érzi magát a bőrében. Gyakran megfordul a nagynénje fagyizójában és a mellette lévő dohányboltban, mert még mindig rengeteget cigizik. Nem tudni pontosan, hol él, de az nyílt titok, hogy máris van neki valakije. Úgy tudjuk, egy idősebb férfiba szeretett bele megint. Aggódunk érte, mert az orvosok hiába próbálják őt ráncba szedni, ha mindig jön egy férfi, aki átveri és kihasználja őt, akkor visszakerül ismét a pszichiátriára, magyarázta egy ismerős. Évi nagymamája megerősítette, hogy a lány már valóban nincs kórházban.

Bulvár hírek - Tóth Gabit Kedves Ferivel látták

Pár hete egy exkluzív klubban szórakozott Tóth Gabi és a milliomos Kedves Feri is.
Az énekesnő és párja, Markó Róbert nemrég a Fókuszban vallotta be, hogy egy ideje már nem alkotnak egy párt. Tóth Gabi elmondta, hogy nagyon megviseli a szakítás de így is szinte minden nap beszélnek Robival. Szóval a szoros lelki kötelék még mindig megvan köztük, döntésük azonban "egy hosszabb folyamat végére tett pontot". Úgy érezték, nem tudnak elég időt és figyelmet fordítani egymásra, a kapcsolatukra, s mindkettőjük életében most a munka a legfontosabb.
Sokakat megdöbbentett a szakítás híre, de egyik olvasónk arr
a hívta fel a figyelmünk, hogy Gabi az utóbbi időben többször volt egyedül.

Pár hete, az egyik felkapott klubban láttam Tóth Gabit. Nagyon csinos volt, sokat mosolygott, de az rögtön feltűnt, hogy nem volt vele a táncos barátja. Annyit láttam, hogy sokat beszélgetett a milliomos Kedves Ferivel. Az énekesnőnek feltűnően jó kedve volt és jól érezte magát, tette hozzá forrásunk.

Bulvár hírek - Baukó Éva: Nem dubajoztam, csak a pasimmal szexelek

Baukó Éva épp Mexikóban sütteti a hasát, de azért arra van ideje, hogy beszóljon azoknak, akik őt kritizálják.
"Kétféle kedvességet” szoktam kapni a rajongói oldalamon mostanában. Az első amikor igen kulturált stílusban egyszerűen csak lekurváznak ezzel nem is szeretnék bővebben foglalkozni, mert nem érint ez a tevékenység. Én csak érzelmi alapon és csak a párommal szoktam szeretkezni, és még Dubajban sem jártam", írta Facebook oldalán Baukó Éva, aki mostanában Az élet showja című realityben boldogítja a nézőket.
A második visszatérő probléma velem, az öltözködésem illetve az alakom kérdése. Rendre kritizálják az öltözködésem illetve a sminkemet. Nem is gondoltam, hogy mennyi stylist van ebben az országban. Csak remélni tudom, hogy nem ennyi irigy ember van, aki amúgy kilós ruhaboltból/piacról öltözködik ízléstelenül. Rendre elcsodálkozom, hogy mennyi manöken is van a mi kis országunkban. Természetesen minden kritikus férfinak van is egy fotómodell/manöken párja tehát ez a fenemód nagy kritika teljesen jogos és érthető is. Viszont ami tényleg lényeges dolog, hogy már 8 hónapja nem fogyasztottam alkoholt, és az életem rendezetté vált, dolgozom és nagyon boldog vagyok a párommal! Életem egyik nagy álma teljesült, mert csodálatos napokat tölthetek luxuskörülmények között Mexikóban! Csak kívánni tudom mindenkinek, hogy élete során egyszer jusson el ide, tette hozzá Éva, aki szeretne egy új szűzhártyát. 

Bulvár hírek - Tóth Gabi és Markó Robi szakított

Vége Tóth Gabi és Markó Robi kapcsolatának, a nagy fellángolásból mindössze egyetlen év boldogság jutott nekik.
Tóth Gabi és Markó Róbert egy hete a Négyen négy ellen című vetélkedőben még jókedvűen játszott együtt, nyoma sem volt válságnak kettejük között, igaz, a műsort kicsivel korábban forgatták. Azt mondják, épp ezután döntöttek úgy, jobb, ha életüket már nem egymás oldalán élik tovább, írja a StoryOnline.hu. Gabiék a Fókusznak bevallották, bár a szoros lelki kötelék még mindig meg van köztük, döntésük egy hosszabb folyamat végére tett pontot. Úgy érezték, nem tudnak elég időt és figyelmet fordítani egymásra, a kapcsolatukra, s mindkettőjük életében most a munka a legfontosabb. Olyan formában nem működünk együtt, mint egy párkapcsolat, mondta szó szerint Tóth Gabi, mintha csak egy közleményből idézne. Az énekesnő állítólag szándékosan nem használta a szakítás kifejezést.

Bulvár hírek - Ennyit költöttek Bódi Gusztiék Thaiföldön

Margó és Guszti három hónapot töltöttek Thaiföldön egy tengerparti bérelt házban, saját medencével, kényeztetéssel. Olcsóbban, mintha itthon lettek volna.
Sajátos módon spórol a Bódi család! Margó és Guszti már vagy tíz éve hagyományosan külföldön töltik a téli hónapokat, így spórolva a gázszámlával és a többi sárga csekkel. Ezúttal három hónapot töltöttek Ázsiában, péntek hajnalban érkeztek haza. Thaiföldön sokkal olcsóbb az élet, a magyar árak töredékéből eléldegélünk, remek körülmények között. Lakásbérléssel, éttermi ebédekkel, masszázzsal, sok kirándulással is olcsóbban jöttünk ki, mintha otthon fizettük volna a fűtést, a benzint, a telefonszámlát és a többit. Arról nem is beszélve, hogy télen egyébként sem lett volna fellépésünk, felesleges lett volna otthon lennünk. Csupán a repülőjegy a drága, de ha időben megveszi az ember, az sem olyan vészes, mondta a Hír24-nek Bódi Margó, akinek az alacsony árak mellett más érve is van az utazás mellett. 

Ez a három hónap nagyon jót tett a kapcsolatunknak is. Guszti ilyenkor sokkal több szeretetet ad, jobban odafigyel rám. Nem köti le a sok munka, a haverok, a stressz, helyette kényeztet engem, áradozik Margó. Bódi Guszti ráadásul a nyaralás alatt hat kilót fogyott és lebarnult, így igazi "sukár csávó" lett. Pedig állítólag a mulatós műfaj koronázatlan királya a thai ételeket is imádja, egész végig csak helyi kifőzdékben evett, még Margó pörköltje sem hiányzott neki. A pihenés és napozás mellett Guszti egy gyógykezelésen is részt vett, minden nap több órán át kapott masszázst és speciális terápiás kezeléseket. Nagyon jót tett neki a kikapcsolódás, remek formában van. Egyedül a család hiányzott egy kicsit, jó volt már visszajönni Magyarországra, tette hozzá Bódi Margó.


Bulvár hírek - Szinetárék többmilliót buknak közös házukon

Nem tudják eladni a hetvenmilliós villát, ezért jócskán engedtk az árból, hogy szabaduljanak a közös háztól.
Közel két éve él külön és tavaly októberben hivatalosan is elvált Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán, ám a kislányuk és a közös budakalászi házuk továbbra is összeköti őket, mindemellett pedig a mai napig jó viszonyt ápolnak egymással. A háztól már régóta szeretnének szabadulni, sokakhoz hasonlóan azonban egyelőre nem tudták eladni a többtízmilliót érő modern villát. A házaspár már többször is engedett az árból, hogy szétoszthassák a volt otthonukért kapott összeget, ám egyelőre nem kelt el az ingatlan. Míg néhány hónapja még 70 milliót kértek érte, mostanra 11 millióval lejjebb vitték az irányárat, így volt otthonuk már 59 millióért várja új tulajdonosát. "Dóra nagyon jóban maradt Zolival. A gyerekláthatástól kezdve a céges dolgaikon át tényleg mindent meg tudnak beszélni egymással. Egy dolog bántja csak őket. Az, hogy továbbra sem találnak vevőt a budakalászi családi házukra. Pedig nagyon szeretnének már túladni rajta. Az árát is nagyon leengedték, hogy ne vigye tovább a pénzt. Úgy tudom, már a holmijaikat is kipakolták, hogy azonnal be tudjon költözni majd az esetleges új vevő", mondta a Blikknek egy informátor.

Bereczki a lap megkeresésére szűkszavúan reagált: "Igen továbbra is áruljuk a házunkat, de nemcsak ez, hanem a kislányunk is összeköt bennünket. Amíg világ a világ, mi leszünk egymásnak", mondta kettejük nevében Bereczki Zoltán.

Bulvár hírek - Orgazmusvetélkedőt is tart Berki Krisztián

A menedzser szerint jól megy az üzlet.
Áruba bocsájtották Berki Krisztiánt! Az ügyeletes rosszfiút egy internetes oldalon lehet megrendelni különféle rendezvényekre, szórakozóhelyekre vagy házibulikba. Az ígéret szerint Berki 110.000 Ft-ért két órán át szórakoztat minket, külön 60.000 Ft-ért megrendelhető Pamela, vagy kérhető közös fellépés is 160 ezerért. A Hír24 kíváncsi volt, hogy mi foglaltatik az árban, ezért megkereste az Édes élet sztárjának menedzserét.
Hogy mi van benne az árban? Ez egy közönségtalálkozó, élménybeszámoló. Krisztián aláírásokat oszt, ha kell italokat kever, beszélget az emberekkel. Vicces játékokat is vezet színpadon, legutóbb például orgazmusvetélkedő volt: a lányoknak kellett élvezetet szimulálniuk. Amúgy a kigyúrt emberek is átölelik, közös képet kérnek tőle, mindenki imádja", mondta a Hír24-nek Grexa Zsolt, aki főképp alázatossága miatt szeret Berki Krisztiánnal dolgozni. "A megkeresésemet nagyon nagy alázatossággal és örömmel fogadta. Hálás volt érte, és azt mondta, hogy szívesen jön. Miközben elkezdtünk együtt dolgozni, megtapasztaltam, hogy úgy néz ki, mint egy hollywoodi világsztár, ennek ellenére nagyon 'nem éhes', tehát nem kell aranyáron adni. Akármennyit fizetek egy munkáért, ugyanolyan profizmussal végzi el a feladatát", árulta el a menedzser, aki szerint a nemrég herét vasaltató Berki százezres gázsija ár-érték arányban ma Magyarországon az egyik legjobbnak számít.

Bulvár hírek - Varga Viktor két nővel szexelne

A NaNee! adásában kiderült, hogy Varga Viktor Cinthya kérésére benne lenne egy édeshármasban, ám csak akkor, ha ez partnere kifejezett kívánsága lenne. "Ha egy nő a harmadik, és a Cinthya nagyon szeretné, akkor nyilvánvalóan hoznék áldozatot, és beengedném az ágyunkba. Ha két nővel lennék, azt könnyebben elfogadnám, mint ha lenne egy másik férfi is a szerelmi háromszögünkben" - mondta Viktor.

Bulvár hírek- Már biztos, hogy Ördög Nóra visszatér a képernyőre

Mielőtt igent mondott volna a Szombat Esti Lázra, Ördög Nóri kikérte a család véleményét. A műsorvezető nem titkolja, bizonyára furcsa lesz a főállású édesanya szerepköréből kiszakadva, Magyarország egyik legnépszerűbb showműsorának a vezetése.
"A férjemmel, Palkóval és a nagyszülőkkel arra jutottunk, hogy szombatonként Mici már nélkülem is ellesz. A műsorvezetés szerencsére nem azt jelenti, hogy hétfőtől péntekig távol kell lennem a gyerekemtől, csupán a szombati napokat kell megoldanom, és a megszokott esti rituáléinkról kell hetente egyszer lemondanom. De nem aggódom, mert az apukája és a nagyszülei tökéletesen el tudják látni a kislányomat, egyébként is rengeteg időt töltenek vele" - mondta a Story magazinnak az RTL klub műsorvezetője.

Bulvár hírek - Mégis Király Viktor megy az Eurovízióra?

Kállay-Saunders Andrásra most, a felkészülés idején jogi procedúra vár verekedése ügyében. Király Viktor megy Koppenhágába?  Mint ismert, a rendőrség úgy gondolja, hogy ő és egy társa okozhatott súlyos és életveszélyt okozó sérüléseket egy verekedés alkalmával. Kállay-Saunders Andrásék május 19-én, a Hajógyári-szigeten keveredtek verekedésbe egy bulit követően. Az eset annak fényében is különös, hogy megnyerte A Dal című verseny döntőjét, s így ő képviselheti hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon május 10-én Koppenhágában. Igaz, az eset miatt nem zárhatják ki az énekest a döntőből, de a felkészülése veszélybe kerülhet. A Bors ugyanis megtudta, hogy márciusban, illetve egész tavasszal számos kihallgatás és szembesítés vár az énekesre, ami lelkileg megviselheti, s így szereplésére is rányomhatja a bélyegét.
Korábban már tájékoztattuk az MTVA-t az ügyről a versenyszabályoknak megfelelően, Saunderst nem zárták ki a versenyből. Nem szabad előre ítéleteket hozni, a közvéleményt manipulálni. A megalapozott gyanú még semmit nem jelent egy büntetőeljárás kimenetelét illetően, meggyőződésem, hogy védencem jogos védelmi helyzetben járt el, így valószínűleg nem lesz büntethető" -nyilatkozta a Borsnak dr. Magyar György. A napilap mégis eljátszott a gondolattal, hogy ha Kállay-Saunders András nem, akkor ki képviselhetné hazánkat az Euróvízión. A Bors szerint kézenfekvő lehet Bogi, aki a zsűritől a legtöbb szavazatot kapta, de talán még inkább Király Viktor, aki A Dal döntőjéig végig vezetett, és a nemzetközi porondon is bizonyított már. Majd meglátjuk.

Bulvár hírek - Győzike autóját összefirkálták

"Vigyázz Gáspár" - ez az óriási festékkel fújt piros felirat várta Győzikét az autóján. Állítólag egy elszámolási vita áll a háttérben.  "Undorító dolognak tartom, hogy egyes emberek a féreg kategóriába tartoznak, nem mernek a szemembe nézni, inkább másodszor megrongálják az autómat! Azt gondolják, hogy nem tudom, hogy ők csinálják, pedig tudom, hogy kik csinálják. Jó tett helyébe jót ne várjál, csak adj kölcsön pénzt és ez a hála! Vigyázz Gáspár felirattal ijesztgetnek. Vasárnap hajnalban meg megkarcolják az autómat. Szerintem ez nagyon gyerekes de a jó isten majd megveri őket! Ámen" - írta a fotó mellé az éppen gyászoló Győzike.

Bulvár hírek - Az Oscar-gálán tűnt fel Berki szettje

Úgy tűnik, Berki Krisztián lassan nemzetközi divatdiktátorrá növi ki magát. Stílusát már a legnagyobbak is másolják, ráadásul nem is akármilyen eseményen.  Berki Krisztián előszeretettel párosítja a látszólag eltérő stílusú holmikat, ezért gyakran húz rövidnadrágot és sportcipőt például egy elegáns zakóhoz. "Hibátlan" stílusérzékére pedig már az amerikai sztárok is felfigyeltek. Pharrell Williams például a legrangosabb filmes díjátadóra választott magának egy a Berkiéhez hasonló összeállítást. Az énekes ugyanis egy rövidnadrágos öltönyt viselt az Oscar-gálán, amelynek ötletét minden bizonnyal a mi herevasaltató celebünktől lopta.

Bulvár hírek - Sarka Kata nem árulja el, mennyit keres

Hajdú Péter neje cáfolja, hogy többet kapott volna másoknál A Nagy Duettben.
Mint arról korábban már beszámoltunk, a napokban a Bors arról írt, hogy míg a többi amatőr versenyző 200-250 ezer forintot kap adásonként, addig Sarka Kata ugyanannyit keresett, mint Nótár Mary, vagyis egymillió forintot kapott egy-egy adásért. Hajdú Péter felesége még a kiesésük előtt cáfolta ezt, azt azonban továbbra sem árulta el, mennyit kapott. Mint írta, a szerződése minden pontja üzleti titoknak minősül.
Jó reggelt! Sajnos ma reggelre ismét megtörtént az, ami már velünk annyiszor, hogy egy újság inkorrekt. Túloz, hazugságot ír, és rossz színben tünteti fel az embert! Borzasztóan sajnálom, hogy ilyen előfordulhat a magyar médiában! Nagyon sok munkánk van a Nagy Duettben nekünk amatőröknek is, sőt. Azt hiszem nagyobb kihívás hétről-hétre Fekete Lacinak, Cookynak, nekem vagy bármelyik amatőr versenyzőnek kiállni úgy a színpadra, hogy azelőtt sosem volt ilyen tapasztalatunk, mint a profiknak, akik ezt rutinból csinálják tökéletesen! De erről szól ez a műsor, és mi minden percét élvezzük! A szerződésünk minden pontja üzleti titoknak minősül, de annyit elárulhatok, hogy egyetlen forinttal sem kapok többet, mint bármelyik amatőr társam a műsorban! Szép napot nektek!", írta ki Facebook oldalára Kata.

Bulvár hírek - Visszaszólt Puzsérnak Berki

Berki Krisztián szerint Puzsér még az élő fába is beleköt és sz*r lehet neki úgy élni, hogy senkit sem dicsérhet.
Puzsérnál korábban az verte ki a biztosítékot, hogy az egykori Fradi-vezér harmincmilliót költött el egyetlen nap alatt. Amíg a TV2 nem talál egy beszélő tyúkot, addig Berki Krisztián jogosan érezheti magát bebetonozva a csatorna esti műsorsávjába. A súlyosan érzelmi fogyatékos félbűnöző ezúttal azzal henceg a bulvárlapok címoldalain, hogy egy húszmilliós autóval meg egy tízmilliós órával "lepte meg magát", írta Puzsér, most pedig Berki szólt vissza a kritikusnak.
Egynémely mondat már-már a személyiségi jogaimat is sérti talán. Én már akkor is figyelemmel követtem az érzelmi kitöréseiről közismert Kritikus Úr ténykedését, mikor még nem került be nagy nézettségű kereskedelmi szuperprodukciókba megmondóemberként. Azóta pedig sarkos vélemény nyilvánításaival sokak tetszését/ellenérzését is kivívta már. Van aki önmagában érdekes és szórakoztató százezrek és milliók számára, valaki meg csak úgy tud a média farvizén maradni, ha beleköt az élő fába is. Ki-ki döntse el magának, hogy az általam mélyen tisztelt Kritikus Úr melyik kaszthoz tartozik!?Kritikus Úr, Isten hozta a Médiaszentek Birodalmában. Isten hozta Bulváriában, írta Berki, aki valahol "sajnálja" Puzsért. Kritikus Úr! – azért szar lehet úgy egy életet leélnie, hogy nyilvánosan soha sem dicsérhet! Ön egyszerűen nem lehet boldog, nem állhat fel a színházban a mozi teremben és tapsolhat meg egy színészt, hiszen Ön csak egy kritikus, legörbült szájjal, mindig hűvösen, kimérten. Nagy élet ez, mindeközben a berki mindig minden körülmény között azt csinálja amit szeretne! Mosolyogjon! Ja, hogy azt sem lehet, írta Berki, aki legutóbb azzal keltett feltűnést, hogy kivasaltatta heréit.

Bulvár hírek - Őszintén vall kapcsolatáról VVDorka

VV Dorka bízik abban, hogy Zsolt mellett sikerül megtalálnia a boldogságot.
A Való Világ 6. szériájának legutóbbi kiesője, Dorka a Blikknek elárulta, hogy nehezen tudott elszakadni előző párjától, aki nemegyszer kezet is emelt rá. „Három évig voltunk együtt, a kapcsolatunk folyamatosan hullámzott. Megéltük a legboldogabb pillanatokat, de voltunk nagyon mélyen is. Ma már tudom, hogy nem kellett volna görcsösen ragaszkodnom ahhoz a fiúhoz, de azt hittem, hogy nélküle elvesznék. Ezért bocsátottam meg mindig, amikor kezelt emelt rám, mesélte Dorka, aki úgy érzi, Zsolt mellett sikerült megértenie, mi az igazi szerelem, és várni fog a fiúra. Ma már tisztában vagyok azzal, hogy bizalmat kell adnom a másiknak, nem lehet mindig a rossz emlékek mögé bújni, és ezt Zsolt tanította meg nekem. Soha nem gondoltam, hogy fel tudok majd nézni egy velem egykorú férfira.

Bulvár hírek - Hazatér Wolf Kati

Erős honvágy gyötri Wolf Katit. 
 A Bors információi szerint a szeptemberben családjával Hongkongba költöző Wolf Kati hamarosan hazautazik. „Valóban hazajövünk a gyerekekkel és a férjemmel, amint véget ér az iskola idekint. Mióta kiköltöztünk Hongkongba, nem voltunk otthon, pedig rettentő erős bennünk a honvágy. A gyerekek is rengeteget emlegetik az otthoni dolgokat, a nagyszülőket, a barátokat, a lakásunkat, a Balatont. Én pedig nagyon várom már, hogy megöleljem az otthoniakat, és végre megint lássam a jól megszokott arcokat a koncerteken” – mondta az énekesnő, aki férje külföldi munkája miatt adta fel egy időre itthoni karrierjét.

Bulvár hírek - Felakasztotta magát Kelemen Anna szerelme

Az újra visszatérő celebet sokkolták a történtek.
Tragédia árnyékolja be Kelemen Anna visszatérését. Az Édes Élet új szereplője a Bors információi szerint volt párja egyik barátjától, az interneten keresztül tudta meg a hírt: szerelme elhunyt.
A skandináv férfivel nagyon összepasszoltak. Rengeteget utaztak, bejárták a világot. Ahogyan nekem mesélt róla Anna, voltak furcsa megnyilvánulásai, hangulati kilengései. Aztán egyre ritkábban jöttek a hívások, elmaradoztak a találkák, mígnem Annát egy közös barátjuk értesítette a világhálón keresztül: a srác felakasztotta magát" - mesélte a lapnak Anna egyik barátja.

Bulvár hírek - 1 millió adásonként Sarka Katának

A Nagy Duett szereplői átlagosan kétszázezret kapnak egy műsorért, de néhányan sokkal jobban járnak. A Bors zenészberkekből származó értesülései szerint A Nagy Duett szereplőinek járó sztárgázsi 200-250 ezer forint per fő, per adás között mozog. A fizetések attól függnek, ki milyen ügyesen tárgyalt, de nyilvánvalóan több pénz jár a profi énekesnek, mint a lelkes amatőrnek. Mégis különös, hogy Sarka Kata annyit kap, mint Nótár Mary: 1 millió forintot hetente.
Kétségtelenül rengeteg lemondással, gürcöléssel és stresszel jár a műsorban való szereplés, de tényleg megér ennyit a sztárok produkciója? És lehetséges, hogy a hamiskás próbálkozás ugyanolyan jól jövedelmez, mint ha valaki profiként űzi a szakmát? Az egyezkedések általában úgy kezdődnek, hogy a kereskedelmi tévé meghívja a delikvenst, elmondja neki, hogy mit kellene csinálnia, és ezért ennyi és ennyi pénzt kapna. Van, aki azonnal igent mond a felkérésre, mert vagy a szereplés lehetősége, vagy a pénz vonzóvá tette számára a dolgot, de az igazán felkapott sztárokkal azért nem ennyire könnyű. Az, aki a műsor indulásának időpontjában éppen nagyon fut, vagyis sok fellépése van, más kereskedelmi tévés műsorokban is éppen szerepel, az egy kicsit alkudozhat", avatta be a Borsot az intormátor.

Bulvár hírek - Stohl áldozata kevesli a kártérítést

Hárommillió forintos kártérítésre kötelezte első fokon a bíróság Stohl Andrást. A Kaincz Pál és lánya, Ibolya által indított kártérítési perben hárommillió forintos kártérítésre kötelezte első fokon a bíróság Stohl Andrást. Ugyanakkor a színész által 2010 májusában okozott baleset legsúlyosabb áldozata szerint ez az összeg köszönőviszonyban sincs egészségkárosodásának mértékével, és azzal a keserűséggel, amelyet átélt. Tovább folytatódik tehát a kártérítési háború, írja a Vasárnapi Blikk.
Továbbra sem állapodtunk meg Stohl Andrással. Első fokon hárommillió körüli összeget ítéltek meg az ügyfeleimnek. Mivel ezt nem tartjuk reálisnak, fellebbeztünk a döntés ellen. A megítélt összeget természetesen nem fizették ki, hiszen csak ezután lesz a másodfokú tárgyalás",  mondta a lapnak Mester Csaba ügyvéd, hozzátéve: még nem tűzték ki a másodfokú tárgyalás időpontját.

Bulvár hírek - Győzike családjában öngyilkossági kísérlet

A Gáspár család egyik tagját annyira megviseli a háborúskodás, hogy el akarta dobni magától az életét. A luxusvilláját és hangos családját felváltva mutogató Győzike élete a háttérben kevésbé boldog, mint a tévéképernyőkön. A showman-nek ugyanis több rokonával is évek óta tartó konfliktusa van. A Blikk szerint a héten nagybátyja, G. Lajos baltával és késsel felfegyverkezve látogatta meg Győzőt, mert állítólag prostinak nevezte az egyik unokahúgát. Később kiderült, ez már csak hab volt azon a bizonyos tortán. Győzőék zömében Nógrád megyében élő családjában ugyanis inkább a pénz miatt szoktak egymásnak esni a felek.
Valószínűleg anyagi vita vezethetett odáig, hogy néhány napja a Gáspár család egyik tagja öngyilkosságot kísérelt meg. A lap szerint az illető megmérgezte magát, ezért bevitték a kórházba, majd a pszichiátriára. A rokonok nem szerették volna elárulni a kilétét, a Blikknek azonban elárulták: már jobban van, elhagyhatta a kórházat, s otthon gyógyulhat tovább. A lap felhívta Gáspár Győzőt is, hogy megtudják, a kétmillió forint miatt zajló háborúskodásnak köze lehet-e ahhoz, hogy az egyik távolabbi hozzátartozója megmérgezte magát. Hallottam én is a faluban, hogy mi történt. Sajnálom, hogy így járt, mondta Győző, hozzátéve: jelen pillanatban inkább az foglalkoztatja, hogy minél előbb bevasalja a kintlévőségeit.

Bulvár hírek- Szabó Zsófi: Berki miattam lett híres

A Jóban Rosszban színésznője már végtelenül unja, hogy a mai napig összekötik a nevét Berki Krisztiánnal, akiről úgy gondolja sehol sem lenne nélküle.Szabó Zsófi a SuperTv2 ma induló műsorában, a NaNee!-ben tárulkozott ki a herét vasaltató Berki Krisztiánhoz fűződő viszonyáról. A szőke színésznő élete legrémesebb időszakaként gondol vissza az együtt töltött időszakra, kapcsolatukat pedig egyszerűen botlásnak tartja. Zsófi ráadásul úgy gondolja, hogy Berki azóta is az ő hírnevéből él.
Krisztián számomra vakvágány volt. Abban a korszakomban elborult az agyam, kiteregettem mindent magamról, minden eseményre elmentem, és lépten-nyomon nyilatkozgattam. Nem akarom bántani Krisztiánt, de nekem egy botlásom volt. Semmi közöm hozzá. Rettenetesen unom, hogy Berki Krisztián és Szabó Zsófi a mai napig összeköthető. Belőlem él, és általam lett híres.

Bulvár hírek - Megúszta a börtönt Gáspár Laci

Gáspár Laci ellen végül nem emeltek vádat drogügye miatt, mert az énekes néhány héttel ezelőtt befejezte az elvonót, vagyis hivatalos nevén az elterelési terápiát, szervezete tehát tiszta, vagyis számára szerencsésen ért véget az eset, lévén ő csupán fogyasztóként került a nyomozók látókörébe. A nyomozás lezárásáról még nem kaptunk hivatalos jelzést, de ennek nincs jelentősége, hiszen ügyfelem nem gyanúsítottja az ügynek", mondta a Blikknek az énekes ügyvédje, dr. Gerencsér András.
Gáspár Laci számára egy percig sem volt kérdés, hogy az eljárást megszüntetik ellene.
Valóban megszüntették az eljárást ellenem, de ez egy percig sem volt kérdéses a számomra - jelentette ki a lapnak Gáspár.

Bulvár hírek - Kivasaltatta a heréit Berki

Berki Krisztián az utóbbi időben a polgárpukkasztás igazi élvonalbeli harcosává vált: megdöbbentő kijelentéseit, több tízmilliós költekezéseit lassan már megszokjuk, legutóbbi tettével azonban bebizonyította, hogy még mindig tud újat mutatni. Ezúttal ugyanis arra vállalkozott, hogy kivasaltatja a heréit. Az Édes Élet szereplője a Bors szerint egy amerikai testépítő verseny miatt kereste fel az orvosát, a zsírbontást azonban homlokplasztika és egy intim beavatkozás is követte. Csináljuk, én akarok lenni az első akkor az országban, akinek kivasalták a heréjét!" - közölte Berki dr. Tizedessel, aki elvégezte a szükséges beavatkozást. Az eredményről nincs információnk, de nem is biztos, hogy szeretnénk látni...