Csúnya lebukás: Alekosz négy nője is prosti lenne

Több lány is gyanúba keveredett.Botrányszag terjeng Alekosz és a női körül, egyre több menyasszonyjelöltről derül ki, hogy nem is olyan ártatlanok, amilyennek mutatják magukat. A hellén közben még csak nem is sejt semmit.
Barbara
Egyre zavarosabb hírek érkeznek Alekoszról, pontosabban azokról a nőkről, akik őt szeretnék megfogni maguknak. Persze ez teljesen érthető, egy mondás szerint a vastag pénztárca minden férfit megszépít, és Alekosznak mostanában igencsak vastag.
Csakhogy miközben a nézők számára az első perctől kezdve nyilvánvaló volt, hogy legalábbis a lányok egy részét nem Alekosz személye, hanem az az 50 millió vonzza, amit a görög nyert, arra kevesebben mertek gondolni, hogy több "hivatásos" is átcsúszik a rostán és esélyt kap a hősszerelmesnél
Tény, hogy a jelentkezéskor még nem lehetett biztosra venni, hogy valóban Alekosz markát üti néhány héttel később a ValóVilág fődíja, de a hírnév még ebben az esetben is megadatott volna a lányoknak, akik akár 1-2 napot eltölthetnek Alekosz háremében.
Jelenleg ott tartunk, hogy az eredeti 16 indulóból még heten küzdenek Alekosz szívéért (vagy pénzéért), néhány napja még egy kamu hazugságvizsgálaton is részt vettek, ám mivel csak a lányok hitték, hogy igazi, nehéz lenne eldönteni, mennyire voltak őszinték. A lebukástól való félelmükben valóban bevallottak-e mindent, vagy itt is csak színleltek, bízva abban, hogy át tudják vágni az általuk igazinak hitt készüléket?
Az viszont nem döntés kérdése, hogy eközben a bulvársajtóban egymás után jelennek meg a lányok finoman szólva is kétes múltjáról-jelenéről a beszámolók. Hol egy jóbarát, hol egy volt szerető, hol meg csak egy neten szörfölgető olvasó bukkan fel egyértelmű, vagy nagyon annak látszó információkkal.
Az első bukott angyal Brigitta volt, akitől Alekosz is gyorsan szabadult meg, így rá szinte nem is érdemes szót vesztegetni. Annál inkább a még játékban lévő másik három lányra, akik ráadásul esélyesnek is tűnnek a győzelemre.
Magdiról és Beatrixról, a testvérpárról egy ma reggeli lapban számolt be egyikőjük volt szerelme, aki annak ellenére alakított ki kapcsolatot Beatrixszel, hogy tudta, miből él. Nem csoda: ő maga is kuncsaftként kezdte, aztán meg azt remélte, megmentheti a lányt, aki itthon űzte a "mesterségét", nővére közben külföldön kereste a betevőt.
Az RTL Klub a hírre némi szkepticizmussal annyit reagált, hogy egy megbántott szerető sok mindent össze tud hordani, és inkább Alekoszra bízzák, mit kezd az információval. Az igazság tehát homályban maradt, csak a harasztot zörgette meg egy kicsit a szél.
Akárcsak Barbara esetében, akinél már jóval egyértelműbbnek tűnnek a bizonyítékok, mégis megpróbálunk az ördög ügyvédjeként egy lehetséges magyarázatot találni.
A lány egészen mostanáig tökéletesen alakította a félig naiv, félig butuska, ámde fülig szerelmes csitrit, csakhogy egy elit lányokat kínáló szexoldalon ugyanis furcsa adatlapra bukkantunk: Szamanta néven egy 22 éves budapesti leányzó kínálja szolgáltatásait, és lám-lám, kit látunk a képen?
Hát persze, hogy Barbarát.
A magát biszexnek és popókedvelőnek valló lányról persze akár egy rosszindulatú ellenlábasa is feltölthette a képeket, de az biztos, hogy ez nem mostanában történt: "Szamanta" nem a legfrissebbek között szerepel.
Lehet, hogy bosszú? Lehet, hogy Barbara tényleg olyan visszahúzódó, amilyennek mutatja magát, és nem is tud a szexoldalról? Ha igen, nincs mitől félnie, de ha vaj van a füle mögött, nem kellett volna napra mennie!
Ami pedig még súlyosabb kérdés: ha mindez igaznak bizonyul, Alekosz kiszállhat-e a játékból?