Nagy Duett: óriási meglepetés született a célegyenesben


Caramel és Trokán Nóra A Nagy Duett 2011 győztese
 Péntek este a döntőben már a Bereczki-Peller páros készült ünnepelni, de nem kis meglepetésre Molnár Ferenc Caramel és Trokán Nóra nyerte a Nagy Duett nyolc hetes versenyét.
Falusi Mariann és Árpa Attila múlt heti kiesése után három páros mérkőzött: Molnár Ferenc Caramel és Trokán Nóra, Bereczki Zoltán és Peller Mariann, valamint SP és Iszak Eszter.
Az első körben, amelyben a zsüri pontozott és a közönség is szavazhatott SMS-ben, éppen az a páros esett ki, amelynek továbbjutására lehetett tippelni, egyszerűen azért, mert az "SMS-nemzedékek" korosztályának kedvencei. A legfiatalabbak azonban, úgy látszik, elaludtak, így SP és Iszak Eszter a harmadik helyen végzett, és a Bereczki-Peller és a Caramel-Trokán párosok maradtak talpon.
Mindketten bemutatták a Nagy Duett sorozatában előadott dalaik közül azt, amelyet a közönség a legjobbnak tartott - Bereczkiék a Survivort, Caramelék a Joyful joyful című gospeles Örömóda-feldolgozást.
Ebebn a fordulóban a zsürinek már nem volt döntő szerepe, a közönség szavazatai biztosíthatták a győzelmet a kedvenceknek.
Liptai Claudia és Majka, a két műsorvezető többször megmutatta a szorosan alakuló szavazási eredményeket, eleinte név nélkül, majd a vége felé a neveket is megmutatták. Ekkor egyértelművé vált, hogy a végig magabiztosan menetelő Bereczki-Peller páros vezet, akik a döntőben is profi teljesítményt nyújtottak, minden esélyük megvolt a győzelemre.
Óriási meglepetés volt ezek után, hogy a szavazás lezárásáig megfodult az eredmény: a Nagy Duett győztese Molnár Frenc Caramel és Trokán Nóra lett. Caramel és Trokán Nóra az egész versenyben, és a döntőben is szintén nagyszerű teljesítményt nyújtott. A zsüri tagjai megjegyezték ugyan, hogy a végén előadott extra daluknál sokkal jobb volt a döntőre betanult daluk, de ez nem rajtuk múlott, mert a közönség választotta ki az addigi összes produkciójuk közül.
Till Attila az egész show-t értékelte az ünneplés perceiben: a tapasztalt műsorvezető a közönséget, és a heteken át keményen dolgozó, és rengeteget tanuló párokat tekinti a több hetes show nagy nyertesének.
A Nagy Duett: http://www.nagy-duett.blogspot.com/