Biszex szőkét szeret Alekosz

Betty és Alekosz
A VV-villában és a menyasszonykeresőben sem járt sikerrel, három hete azonban újra boldog Alekosz. A görög új barátnője, Betty a lányokat sem veti meg, így megvalósul a hőn áhított hármas szex is.
Egy fellépése előtt Alekosz azt a feladatot rótta öccsére, Tibekre, hogy mire hazaér, egy nő várja otthon. Még pontos személyleírást is mellékelt, a testvér pedig teljesítette az ígéretét – újságolta a VV4 nyertese. Betty már három hete színesíti a görög félisten életét, olyannyira, hogy a család mindennapjaiba is beköltözött.
– Betty tizenkilenc éves, és sokkal magasabb szintű hölgy, mint akikkel korábban a villában vagy a menyasszonykeresőben dolgom volt – magyarázta büszkén lapunknak Alekosz.
A valósághős még dolgozni sem engedi új kedvesét, hogy a lány minden idejét neki szentelhesse. Ezt szolgálja az is, hogy a Betty máris beköltözött hozzá az érdi családi fészekbe.
– Betty már főállásban foglalkozik velem, a „szerződése” határozatlan időre szól. A legfontosabb dolog számára a haja, így a hajvasalót mindenhová visszük magunkkal. Mosogatnia, főznie nem kell nálunk, mert vigyázunk a körmeire.
A szőkeség ugyan nem házias, de ezt egy különleges tulajdonsággal ellensúlyozza.
– Betty nem veti meg a szépet, akár fiúról, akár lányról van szó, úgyhogy ő lehet a kulcs a beteljesüléshez, ami a két nővel való szeretkezést illeti. Ez régi nagy vágyam, már folyamatban is van a dolog – mesélte büszkén mosolyogva Alekinnyó.
A valósághős kedvesét az avatja ideális partnerré, hogy nem féltékeny.
– Ha azt mondom neki: megyek, akkor megyek. Egy szava sincs, így a fellépéseken továbbra is flörtölhetek, csajozhatok. Egyébként a testvérem barátnőjének a barátnője, és már aznap hajnalban vonatra ült, hogy láthasson, amikor Tibek rátalált. Ami még különösen szimpatikus benne, hogy az utasításaimat komolyan veszi, és egytől egyig betartja – tette hozzá büszkén Alek.