Pöttöm Pannira nyomul Alekosz

Új nővel és rejtélyes mosollyal érkezett Alekosz a salgóbányai Valódi Élmény fantázianevű táborba, ahová Béci nemcsak nyolcvan kalandéhes gyermeket várt, hanem egykori valóvilágos társait is.
Igazi vakációs körülmények között zajlik az élet tegnap óta Salgóbányán, ahol aktív kikapcsolódásra van lehetőségük a fiataloknak. VV Laci például harcművészeti bemutatóval készült, Zsófika és Anikó valóvilágos vetélkedőket rögtönöztek, Laci Betyár az ostorcsattogtatás rejtelmeibe vezette be az ifjakat, míg Gigi táncórát tartott.Délután megérkezett Alekosz is egy szőke szépséggel az oldalán, de ő már nem a korábbi barátnője, Betty volt. A görög haknisztár maga vezetett le Salgóbányára fehér nyereményautójával, ami igencsak magán viselte az út porának nyomait. A pálinkaimádó valósághős bájos kísérője nem más, mint Pöttöm Panni, az énekesnő, aki anno még VV Leonidasszal közösen énekelt dicsőítő dalt Alekosznak. Mindketten nagyon szűkszavúak voltak kapcsolatuk mibenlétét illetően, de azért néhány szót sikerült kihúzni belőlük.
– Együtt jöttünk le, mert megkérdeztem, hogy van-e kedve velem tartani, s örömmel csatlakozott hozzám – köntörfalazott az újgazdag érdi, aki további firtató kérdéseinkre már nem volt hajlandó válaszolni. – Nem kellene elrontani, ami esetleg kialakulóban van – tette hozzá fölényesen, majd pedig arra kérte tudósítónkat, hogy hagyja őt kettesben csinos útitársával, valamint a kupica pálinkával, amit rendelt magának.
A szálló pincére egyébként boldogan teljesítette Alekosz kéréseit, sőt egy palack 72 fokos málnapálinkát is felajánlott a görög egészségére, aki – tudomásunk szerint – az éjszakát is Salgóbányán tervezte tölteni. Pöttöm Panni szintén hárította kérdéseinket, csak annyit mondott: Alekoszt kérdezzük, ha bármire is kíváncsiak vagyunk.