Ajkaiba töltötték Veronika vérét

Alekosz volt kedvese ismét feltöltette a száját, mert formásabb ajkakkal szeretne a ValóVilág 5-be kerülni. A műtéttől nem félt, csak attól, hogy újdonsült párjával nem tud csókolózni.
Veronika, a Szerelem a legfölsőbb szinteken győztese új külsővel szeretne hódítani, és egyúttal a szeptember 12-én induló ValóVilág 5-be jutni. Nemcsak az orrát műtteti meg, hanem a száját is szebbé varázsoltatta egy új technikának köszönhetően. Dr. Gill Endre plasztikai sebész Veronika vérének egy bizonyos alkotórészét fecskendezte a lány ajkaiba. Az exmenyasszony cseppet sem izgult, hiszen már annyi műtéten esett át. Csupán különösnek tartotta az eljárást, áma közelgő orrműtéttől sokkal jobban tart. – Bizarr ez a módszer, hiszen a saját véremet töltik a számba, de biztos szép lesz – mosolygott a húszéves lány.
– A vért lecentrifugáljuk, a vörösvértesteket külön választjuk, csak a plazma marad, amiben finom anyagok vannak. Ebben találhatók a növekedési hormonok, amik beindítják a kötőszövet regenerációját, ezáltal az anyag az ajakban is dolgozik tovább. Ez minden más töltőanyagnál jobb, mert abszolút szövetbarát, hiszen a páciens sajátja. Egy év után felszívódik, ezután újra lehet tölteni – mondta a sebész. A fekete plasztikcica a beavatkozás után megduzzadt ajkakkal távozott a műtőből, és csak attól félt, hogy újjávarázsolt ajkaival nem tud majd csókolózni újdonsült szerelmével.