Bulvár hírek - A lila kendő a tét az X-Faktor héten-ValóVilág 5

Kezdetét vette a villában az X-Faktor hét. A játékosokhoz a tehetségkutató műsorból jól ismert szereplők érkeztek, hogy felkészítsék a villalakókat a megmérettetésre. A luxusbörtön lakói még nem tudják, hogy komoly jutalom vár a nyertesre.
Legutóbb a boksz gálára készültek a ValóVilág 5 szereplői, ám ezúttal a fizikum helyett a hangé lesz a főszerep. A játékosok hasonló felkészülés keretében már megcsillanthatták tánctudásukat is, ahol az is kiderült, hogy nem feltétlenül a legjobbaké a nyeremény. Elég ha csak Csaba és Annamari parádés szereplésének perceit felidézzük magunkban.
Vastag Csaba, Muri Enikő, Kocsis Tibor és Király L. Norbert mentorként érkezett a VV5 házba, hogy a játékosok segítségére legyenek a felkészülésben. Mind a négy énekes kiválasztotta két-két fős maroknyi csapatát, akikkel egy héten keresztül készülnek arra, hogy élő műsoridőben bemutassák a begyakorolt produkciókat.
A vendégek ugyan megszellőztették, hogy a nyertes nem akármilyen jutalomban részesül, ám a játékosok azt még nem tudják, hogy ez történetesen a védettséget jelentő lila kendő lesz, melynek szerepe egyre inkább felértékelődik a játékosok fogyatkozásával.
Ismét elszánt küzdelem várható tehát a X-Faktor hét során, mivel egyre nő azok száma, akiknek nagy szükségük lenne a lila kendő nyújtotta biztonságra.