Bulvár hírek - A TV2 ötletével tartolt az RTL Klub?

A TV2 reality műsorának énekversenyére kísértetiesen hajaz a Való Világ X-Faktor hete.Na de mi volt hamarabb? A tyúk vagy a tojás?
A decemberben véget ért ÖsszeEsküvőket a nézettségi versenyben folyamatosan megverte  a ValóVilág, mégis úgy tűnik, az RTL Klub nyomon követte a TV2 valóságshow-ját, és a különböző formátum ellenére ötleteket merítettek a konkurens műsorból.-olvasható a Hír24-en. A házasodós műsor Megasztár-napját a Villalakók X-Faktor-héttel überelték. Az ÖsszeEsküvőknek több szempontból is hasznos volt az énekverseny. Egyrészt szinte soha nem nézték annyian az élő adást, másrészt a csatorna ily módon beharangozhatta a következő szuperprodukcióját a Megasztár 6-ot. Az ötlet ott bukhatott el, hogy a Megák túl nehéz dalokat választottak, és az idő rövidsége miatt szinte semmilyen kapcsolat nem alakult ki köztük és a Rezidencia lakói között
Nem úgy a ValóVilágban, ahol a stáb kétség kívül jobban kidolgozta a daltanulásra épülő hetét. A Villalakók az X-Faktor sztárjainak, Muri Enikőnek, Kocsis Tibornak, Vastag Csabának és Király L. Norbinak a segítségével énekórákon feszegették saját határaikat. A valóságshow-szereplők párokba rendeződtek, és mindenki duettpartnerével készült egy-egy énekes produkcióra. A győzelemnek természetesen, akárcsak a konkurens műsorban, itt is volt tétje, a legjobban szereplő páros, Kocsis Tibi által felkészített Vera és Csaba,védettséget kapott.
Bár az ÖsszeEsküvőkben elsőként megvalósult ötlet jónak bizonyult, a megvalósítás az RTL Klub csapatának ment profibban. Ráadásul az X-Faktor hét folyamatosan szolgáltatott témát a bulvársajtónak a mentorok és Villalakók közötti flörtökről.