Bulvár Hírek 2012 - Mennyi sztárt bír el az ország? – Indul a Megasztár 6

A Tv2 egy hatalmas bulival ünnepelte meg, hogy elindul a Megasztár6 2012. február 10-én. Újabb tehetségek tűnnek fel a színen és válnak ismerté! Beindul a tehetséggyár, de van-e esélyük a műsor után érvényesülni?
Jövő hét pénteken elindul a Megasztár 6! Idén lesz Csillag Születik 4 tavasszal és akár az X-Faktor is jelentkezhet a harmadik szériával az év vége felé! Szüksége van-e ennek az országnak ennyi sztárra?
A stop.hu körbekérdezte a sztárokat csütörtök éjszaka a TV2 stábbuliján, ahol a hatodik Megasztár indulását ünnepelték. A bulin megjelentek a TV2 sztárjai, műsorvezetői. Természetesen megjelentek az előző szériák tehetségei, énekesei is és a Megasztár6 zsűrije is!
Iszak Eszter szerint teljesen természetes módon az emberek kíváncsiak ezekre a műsorokra, szeretik ezt nézni és olvasni róla. Szerinte ezek a műsorok mindig sikeresek lesznek. Az már egy másik kérdés, hogy mi lesz a nyertesekkel?!
Joshi Bharat a csillagokkal vont párhuzamot, melyből ugyancsak rengeteg van. Születnek új csillagok és eltűnik számos. Szerinte nem elég feltűnni, tehetségesnek lenni, hanem élni kell a lehetőséggel és sztárrá válni. Akkor lesz sztár valaki, ha a többi ember ezt gondolja róla!
A sztár és a celeb definíciója kissé ködös ebben a kis országban, ezért bárkiből lehet sztár. Sok embert felkap a média, aztán el is engedi a csúcson. Utána hosszas kapálózás kezdődik, hogy a felszínen maradjanak az “egy perces hősök”. Akinek sikerül az sztárrá válhat, de ehhez sok kitartás, fegyelem, türelem és valljuk be jó adag szerencse is szükséges!
A tehetségkutatókkal pár hónapra még a legtehetségtelenebb is ismerté tud válni, de évekbe telik, mire sztárrá válhat valaki! És ez csak pár embernek adatik meg!