Bulvár hírek - Réti Nóra esett ki elsőként a Megasztárból

Első élő show-jához érkezett a Megasztár 6. A 12 versenyző először léphetett közönség elé a döntő keretein belül, és nagy izgalmakkal énekelték ki magukból a maximumot. A végén azonban egy embertől búcsúzni kellett, így ma este Réti Nóra hagyta ott a Megasztár színpadát.
A Megasztár 6. döntőjét a 12 énekes közös produkciója, a Csillag dal nyitotta meg, majd egymás után jöttek az egyéni fellépések. A sort Szakos Andrea kezdte, aki Adele világslágerét adta elő, a Rolling in the deep-et. Másodikként az egyik legfiatalabb versenyző, Burges Benji lépett színpadra, akitől Jason Mraz Geek in the pink című dalát hallhattuk.
 Harmadikként Szűcs Ádám állt ki, aki az R&B énekes, Ne-Yo Closer-jével állt közönség elé. Őt a NoThanx egykori énekese, Bihal Roland követte Anglia egyik kedvencének, Adam Lambertnek az If I had you című számával.
 A következő fellépő Réti Nóra volt, aki Katy Perry I kissed a girl című sikerdalát dolgozta fel. Hatodikként a Bozont becenévre hallgató Nagy Kristófot hallhatta a nagyérdemű, méghozzá egy könnyed stílusú dallal Bruno Marstól, a Lazy Songgal. Őt Farkas-Jenser Balázs követte, aki az eredetileg Rihannának könyvelhető Umbrella című számot hozta el, egy teljesen egyedi felfogásban.
 Az este nem ért véget, hiszen még várakozott öt énekes, hogy megmutathassa tehetségét a közönségnek és a zsűrinek. Horváth István Enrique Igleasias-tól a Be with you-t, Kullai Tímea Basement Jaxx híres Good Luck-ját adta elő. Nagy Adri, aki korábban már bizonyított egy magyar film főcímdalának feléneklésével, Pink So what című dalával lépett színpadra, Talán Attila a Green day Boulevard of broken dreams-ével, s végül Radics Gigi állt ki, Leona Lewis Bleeding Love-jával.
Az este hamar véget ért, s végül csak három játékos maradt a színpadon: Bihal Roland, Szűcs Ádám és Réti Nóra, akik a nézők szavazataiban bízhattak. Legelőször Roli lélegezhetett fel, hiszen őt küldte tovább a közönség a jövő heti élő show-ba. Végül Falusi Mariann döntötte el, ki az, akit megment a kieséstől. A két énekes közül Ádám győzte meg jobban a tapasztalt énekesnőt, így Nóra számára most véget ért a Megasztár 6. A fiatal lány, bár nagyon csalódott volt, nem fogja feladni az éneklést, hiszen bebizonyította, hogy ott a helye az ország 12 legjobb hangja között.
 A Megasztár 6 első döntőjét Puskás Peti előadása színesítette, aki egy gyönyörű, érzelmes dalt adott elő a tehetségkutató közönségének.