Bulvár hírek - A dugási szokásaival haknizó Bálint Antónia a hét lúzere

Az egykori szépségkirálynő épp azzal próbálja magát érdekessé tenni, hogy felsorolja azokat a férfiakat, akikkel már dugott.
Mostanában mindenki nagy vallomásokkal teli önéletrajzi könyvet ad ki, legyen az közepesnél valamivel jobb focista, valóságshow-hősből vált rapper-műsorvezető, vagy rég elfeledett, szexmániás úszónő. Nyilván nem maradhatott ki Bálint Antónia sem, aki nagyon úgy tűnik, tényleg megvolt a fél magyar celebvilágnak,  legalábbis ő erről ír.
Távol álljon tőlünk, hogy problémát csináljunk abból, hogy híres emberek kiteregetik egymás szennyesét, de az egykori szépségkirálynő szépen szivárogtatott ügyei annyira prosztó haknik, hogy az még nekünk is furcsa. Az egy dolog, hogy a legtöbb szót Hajdú Péter kapta, hiszen ezzel már Dömsödi Gábornak is sikerült többszáz oldalt megtöltenie, de mostanra ott tart a kis cicaharca expasijával, hogy az Facebookon még egy jó kis alkoholistázásig is elment, mivel Hajdú állítása szerint az ország Toncsijának állandóan cefreszaga volt. Illetve nem írta le, mert ő ugyebár úriember: "Most akkor én is írjak egy könyvet arról, hogy egy nő esetében az alkoholizmusnak milyen fiziológiai és pszichikai hatása van? Hogy nem bírtam elviselni a reggeli cefreszagot, de elhagyni sem akartam, mert féltem, hogy kárt tesz magában? Hogy ketten vittük haza a borgőzös leheletű és járni nem tudó »kedvest«. Nem, nem teszem, nem az én stílusom, és olyan ócska lenne” – áll az üzenetben. Maga Bálint Antónia természetesen tagadta, hogy valaha is alkoholproblémái lettek volna. Na de itt nem áll ám meg a dolog, hiszen az összes zavaros férfiügyét ki kell tárgyalni, például azt is, hogy mégis mi volt közte és Zámbó Árpy közt. “A Fészek Klubból ismerjük egymást Toncsival. Tejszagú gyermeklány volt még, amikor oda lejárt. Szóba elegyedtünk, ez, az, amaz. Mit akartok hallani, hogy együtt voltam Toncsival? Nem tagadom én ezt le, megboldogult fiatalkoromat nem szeretném letagadni, nehogy azt higgyétek. Csak azt nem tudom, hogy írt bele a könyvébe. Ha úgy írt bele, hogy nagyon jó volt, akkor baró” – próbálta megelőzni a nagy leleplezést Zámbó a Lounge rádióműsorában úgy, hogy a szépen szivárogtatott könyvrészletek még nem is tartottak annál a fejezetnél, hogy a tejszagú gyermeklány mégis hogy vetette rá magát Zámbó Jimmy bátyjára. Az egész sztoriban nem is az az érdekes, hogy Bálint Antónia pontosan hány férfival dugott élete során, hanem az, hogy már tényleg csak így tudja magát érdekessé tenni egy lassan kiöregedő szépségkirálynő, ráadásul ezt kétszer is el akarja sütni.