Bulvár hírek - A Tv2 sztárja 20 évvel fiatalabb férfival jár

Cseke Katinka ismét boldog,  fiatal férfiba szerelmes.
A Jóban Rosszban sztárja ismét szerelmes, új kapcsolatáról a Facebookról értesülhetett a nyilvánosság.
A színésznő a közösségi oldalon felvállalta, hogy kapcsolatban van az egyik legismertebb cigányzenekar zongoristájával, Váradi Róbert Márióval.18 évvel fiatalabb férfiba szerelmes. Cseke Katinka már többször nyilatkozta, hogy őt a fiatal férfiak sokkal jobban vonzzák, mint a vele egykorúak vagy az idősebbek. Előző párja, akiről szintén sokat cikkeztek, a nála tíz évvel fiatalabb tunéziai Hassine volt.

Új párja a Váradi Roma Café oszlopos tagja, aki 24 éves kora ellenére kétgyerekes apuka, így valószínűleg az sem jelent majd gondot, hogy a színésznőnek van egy kislánya, arról pedig már most tanúbizonyságot tett, hogy odavan Katinkáért.
A kapcsolatról a férfi rántotta le a leplet a Facebookon. Cseke Katinka üzenőfalán egy zeneszámot küldött, amely elé a következőt írta: "Szerelmemnek!" Ekkor már többen gyanították, hogy új szerelem szövődött. Ugyan az egyik legolvasottabb bulvárlap megkeresésére a színésznő nem erősítette meg a híreket, de nem is cáfolta. Facebook-oldalán pedig felvállalta, hogy kapcsolatban áll a zenésszel, aki szintén nem titkolja a színésznő iránti szerelmét. Katinka válása óta sokat küzdött, hogy magánéletében rendbe hozza a dolgokat, előző kapcsolata nem volt a legnyugalmasabb, sok volt köztük a konfliktus. Most úgy tűnik, minden rendeződik, és egyre nyugalmasabb és boldogabb szakasz jön a színésznő életében.