Bulvár hírek - Amerikába űzik rosszakarói Vajna Tímeát

Rosszindulatú megjegyzések szomorítják el Vajna Tímeát, aki kiakadt, és az interneten védekezett. Ám Sarka Kata szerint ezek a beszólások előbb-utóbb elüldözik az országból.
Andy Vajna csinos felesége nem tud olyat tenni, hogy rosszakarói ne szólnák meg érte. Legutóbb egy síelésről feltöltött kép verte ki sokaknál a biztosítékot.
Jelenleg ugyanis Tímea és filmes szakember férje a coloradói Sziklás-hegységben pihennek. Tímea egy ilyen fotót mutatott meg közösségi oldalán, ami mellé hamar megérkeztek a gyűlölködő hozzászólások. Mindent fizet az öreg!”-céloztak epésen a filmpápa hatalmas vagyonára, amit augusztusi esküvőjük óta a fiatalasszony hivatalosan is élvezhet. Úgy tűnik, a megjegyzés rosszulesett Timinek, hiszen nem állta meg szó nélkül. „Ahelyett, hogy baromságokat írsz ide, inkább vinnéd el te is a gyerekeid anyját síelni!” – írt felindult választ, ami csak olaj volt a tűzre. Többen megjegyezték, nem mindenkinek van rá pénze, hogy az év végét síeléssel töltse Amerikában, ő pedig könnyű helyzetben van, hiszen férjének köszönheti, hogy nagy lábon élhet. „Mielőtt ilyeneket írnál, olvasd már el, hogy hol, mit és meddig dolgoztam. Egy fillérért soha nem dolgoztam meg? Jól nézünk már ki, ha az ünnepek alatt nem mehetek el pihenni a férjemmel!” –csattant fel ­Tímea egy másik kommentelővel szemben.
Ilyen és ehhez hasonló szóváltások jellemzik Timi mindennapjait. Legjobb barátnője, Sarka Kata attól fél, hogy az érzékeny lány egyszer besokall, és elhagyja az országot.
Igazságtalanul bántják. Nem csodálkoznék, ha előbb-utóbb Timinél betelne a pohár, és a tengerentúlra költöznének, mondta el véleményét Sarka Kata a Borsnak. Amerikában Andyt megbecsülik a munkájáért, Timit meg azért, mert Andy Vajna felesége, és szeretettel gondoskodik róla. Látom őket nap mint nap, irigylésre méltó, milyen tisztelettel és odaadás­sal figyelnek egymásra. Sokan örülhetnének, ha ilyen kapcsolatban élnének – kelt barátnője védelmébe Hajdú Péter felesége.
Nem ő az egyetlen, aki kiáll mellette. Borzi Vivien fotós évek óta Tímea jó barátja.
Timinek szinte mindennap kijut egy ilyen, amit nehezen él meg. Pedig nem ismerek még egy olyan figyelmes lányt, mint ő, nem ­érdemli meg ezt a sok bántást, tette hozzá.
Vajna Tímeát az Egyesült Államokban értük utol, érezni lehetett, hogy még mindig nem tette túl magát a negatív kritikán.
Szívesen segítenék ezeknek az embereknek, mert a saját bajukat vetítik ki. Egyetem után végig dolgoztam a szakmámban, és most is dolgozom egy show-n. Saját pénzemből vettem a leg­első sílécemet és fizettem be az egyetemi sítáborba, ahol megtanultam az alapokat. Azt, hogy a férjemmel elmegyünk síelni az ünnepek alatt, hadd ne kelljen mar megmagyaráznom. Több millió ember síel ilyenkor, monda az ifjú feleség.