Bulvár hírek: Győzike kiszáll az Édes Életből!

Győzike nem hajlandó egy műsorban szerepelni Beával, ezért távozik a sorozatból. Gáspár Győző bejelentéséről, miszerint válik Beától, már korábban beszámoltunk, a roma rapper azonban még egy sorozatban sem hajlandó szerepelni feleségével. Bár a szerződése december 31-ig a csatornához köti, nem hajlandó tovább szerepelni az Édes Életben.

Kilenc hónap után otthagyom a TV2-t. Érzelmileg megvisel ez az egész időszak, nem vagyok már képes forgatni. Nem érdekelnek a címlapok, a szereplés, nyugalmat akarok. A szerződésem december 31-ig él, és persze többmilliós kötbérről is van benne szó, ha esetleg felmondanám, de engem már ez sem érdekel. Inkább vállalom a pereskedést, de én ezt nem csinálom tovább!-fakadt ki Győzike a Hír24-nek.
A Gáspár család feje azt is elárulta, hogy körülbelül két hétig lesz még látható a képernyőn, azokban a részekben, amiket már leforgattak. És hogy mihez kezd ezután?
Visszamegyek Izraelbe, és ott is maradok szerintem egy darabig. Örülhetnek az ellenségeim, mert elhagyom ezt az országot, tette hozzá Győzike.
A csatorna kész megtenni a kellő jogi lépéseket.
"Gáspár Győzőnek érvényes szerződése van a csatornával, és amennyiben ezt egyoldalúan felrúgja, számítania kell jogi következményekre" - reagált megkeresésünkre a TV2.