Bulvár hírek - Rékasi rájár Pikali sonkájára

A színész a családdal és Gerdával is ünnepel húsvétkor, a locsolást azonban kihagyja. Rékasi Károly néhány éve eldöntötte, hogy nem molesztálja a lányokat, asszonyokat húsvétkor, ezért kihagyja a locsolást. Cserébe fiával, Zsigmonddal virágot visznek és kirándulnak. Eldöntöttük, hogy nem molesztáljuk a lányokat, asszonyokat parfümökkel. Van egy kedvenc virágüzletünk, ahová Zsebivel kora reggel elmegyünk. Kiszámoljuk, hogy hány lányt látogatunk meg húsvéthétfőn, és annyi apró csokrot köttetünk. Így köszöntjük azokat a lányokat, akiknek helyük van a szívünkben és hozzánk tartoznak, magyarázta a Vasárnapi Blikknek a születésnapját sem ünneplő színész, aki az ünnepi hétvégére közös családi kirándulást szervezett a Dunakanyar egyik legszebb városkájába.

Pikali Gerda családi sonkával készül az ünnepekre, ám mire az asztalra kerül, kedvese, Rékasi Károly már alaposan megdézsmálja.
A szüleim vidéki emberek, minden évben vágnak disznót, így nekünk saját házi sonka kerül az asztalra. De elég nehéz volt megóvni, mert Kari már idő előtt rájárt, árulta el Gerda, aki piros tojással, csokinyuszival várja húsvét hétfőn két kisfiát, Barnit és Marcit.