Bulvár hírek - Kamukapcsolat van Kállay-Saunders és Tolvai Reni között?

Szinte a kezdetektől azt találgatja mindenki, vajon Reni és András kapcsolata igazi, vagy csupán reklámszerelem? Az elmúlt hónapokban, úgy tűnik, a látszatra sem adtak, erre utal a másik nélkül töltött születésnap, vagy az egyedül végigizgult eurovíziós döntő.

A BEST magazin annak járt utána, vajon miért próbálja fenntartani egy szerelem látszatát Kállay-Saunders András és Tolvai Reni, miközben életük legfontosabb pillanatait egymás nélkül élik át. Már két évvel ezelőtt is cikkek jelentek meg a szakításukról, miután egy partin egymásra sem hederítettek, bár oda még együtt érkeztek. Így volt ez idén is, a Glamour magazin partiján, ahol épphogy csak összeálltak egy kép erejéig. Ezt az eseményt leszámítva azonban a pár idén már a látszatra sem adott. Akkor kapta fel mindenki a fejét, amikor Reni egyetlen eurovíziós döntőn sem jelent meg, nem állt ott András mellett, hogy szorítsa a kezét.
Hol arra hivatkozva maradt távol, hogy fellépése van éppen, hol egy másik rendezvényre ment, február elsején például a Story Gálára. Nem ő lett volna azonban az egyetlen, aki az Eurovízióról érkezik oda, hisz mások is voltak, akik csak a késő esti tévés szereplés után mentek át a partira. A legnagyobb meglepetést mégis az a hír okozta, amelyik az énekesnő 23. születésnapjáról tudósított.
"Legjobb barátaival bulizott" - írták a képes összefoglalóban. Aki azonban Andrást kereste volna a párja mellett, annak csalódnia kellett. Az énekes ugyanis nem vett részt a születésnapon. Ahogy Reni sem azon a bulin, amit András tartott aznap este, amikor megnyerte A Dalt. A rossz nyelvek szerint kettejüket már kizárólag András rendőrségi ügye tartja össze, a 2013 májusában történt verekedés esete, aminek Reni a tanúja volt.