Bulvár hírek - Király Viktor édesanyja még nem szeretne nagymama lenni

Az énekes és anyukája régi kedves emlékeket idéztek föl Anyák Napja alkalmából, amikor is kiderült, hogy Gabi egyelőre nem vágyik arra, hogy unokákkal bővüljön a család.
Király Viktor nem csak testvéreivel, de szüleivel is szoros kapcsolatot ápol, ezért mindig is fontosnak tartotta, hogy meglepje édesanyját május első vasárnapján. Rendszerint kedvenc mexikói éttermükbe látogattak el ilyenkor és saját készítésű ajándékokkal lepték meg, de olyan is előfordult, hogy Seal koncertre vitték el a mamát.

Király Gabi elárulta, hogy gyerekeivel való kapcsolata nem mondható szokványosnak, hiszen családjuk nem egy érzelmes fajta, de természetesen imádja őket, olyannyira, hogy pillanatnyilag nem is vágyik újabb gyerekek érkezésére.
"A gyerekek mindig személyes, kedves ajándékokkal készültek anyák napjára. Bár különleges és szoros a kapcsolatunk, nem mondanám szokványosnak: nem vagyok igazán szentimentális típus, nem babusgatom őket, de minden nap beszélünk a gyerekekkel, rengeteget találkozunk. Sokan kérdezik, hogy mikor bővül a család, de az az igazság, hogy annyira tökéletes most a kapcsolatunk, hogy azt sem bánnám, ha még egy darabig nem lenne unokám - persze ha jön, nem fogom 'visszaküldeni'. Úgy érzem, még ráérnek erre, had maradjanak még egy kicsit gyerekek."