Bulvár hírek - Interjú közepén rúgták ki Alekoszt

Nagy Alekoszt az X-News stábja invitálta meg egy beszélgetésre egy budai sportközpontba, a kellemesnek induló interjú azonban hirtelen ért véget. Mindenféle magyarázat nélkül törölték a vele készülő anyagot és megkérték távozzon.
"Már a riport felénél tartottunk, amikor a főszerkesztőt telefonon keresték. Mikor visszatért láttam rajta, hogy valami nem stimmel. Idegesen, remegő kézzel csak annyit mondott, hogy a felvételnek vége és nem árulhat el többet" - mesélte Alekosz a Hir24-nek, aki azt gyanítja, az intézmény vezetője fújta le az interjút.
A Facebook atyjához, Mark Zuckerberghez készülő reality-sztár elfogadhatatlannak tartja a történteket és követeli, hogy megismételjék a beszélgetést, amire már a rajongói is nagyon számítanak.
"Kénytelen leszek mindent elkövetni annak érdekében, hogy az Interjú ugyanott, ugyanúgy, ugyanazokkal a föltételekkel megismétlésre, és egyben sugárzásra kerüljék. A szimpatizánsok vártak és számítottak rám. Remélem mihamarább sikerül rendbe tenni ezt a mindenki számára igen kínos és fölöttébb kellemetlen ügyet."