Bulvár hírek - Rubint Réka medencés bulival ünnepel

Rubint Réka már napokkal ezelőtt kiírta közösségi oldalára, hogy közelgő szülinapjára való tekintettel kevesebbet dolgoznak, és több időt töltenek majd együtt a családdal. Posztokban ennek ellenére nem volt hiány a páros egyik tagjánál sem, így pontosan lekövethetjük, hogy ünneplik Rékát szerettei.
Schobert Norbi már legutóbb is nyilvánosan vallott szerelmet feleségének, most ismét egy romantikus üzenetet osztott meg a fitneszguru.
"Ha egy óvodába jártam volna Veled. Ha akkor már ismertelek volna. Neked hordtam volna az uzsonnám. Téged vártalak volna a mászókán. Neked rajzoltam volna szívet a homokba. A csendes pihenőn a Te kezed fogtam volna. Köszönöm, hogy megszülettél és velem vagy Te gyönyörű kislány! Boldog szüketésnapot Réka!  Norbi" - látható és olvasható mindkettejük oldalán. Réka a férjétől kapott hatalmas csokrot is megmutatta. A buli csak ezután indult be igazán, a teljesség igénye nélkül először az Update csapattól kapott kis üzenetet és virágcsokrot, majd pedig több fotón a barátaival és családjával medencés-partyn ünneplő szülinapost csodálhatjuk meg a fitneszlady Facebook-oldalán.