Bulvár hírek - Alekosz az RTL-nek adja gázsiját

Alekosz hamarosan új műsort kap a TV2-nél. Ám az ott keresett milliókból egy fillért sem élvezhet, ugyanis amiért beköltözött az ÖsszeEsküvők rezidenciájára, az RTL Klubnak kártérítést kell fizetnie. Alekosz abban a pillanatban elvesztette a ValóVilág 4 fődíját, amikor megjelent a TV2 ÖsszeEsküvők címû műsorában. Az RTL Klub vezetősége ugyanis rögtön befagyasztotta a havi egymilliós álomfizetésének utalását, és szerződésszegésért be is perelte a valósághőst. Amennyiben a bíróság az RTL Klub javára dönt, Alekínyónak vissza kell adnia a lakást és az autót. Sőt még az is lehet, hogy milliós kártérítésre kötelezik. Decemberben befagyasztották a számlámat, így csak hatmilliót kaptam meg a tizenkettőből. Kolosi Péter, az RTL programigazgatója elmondta, mindent vissza akarnak venni: a pénzt, az autót, a lakást is, az utazást már el is vették. A lakás és az autó még megvan, de vissza kell adni, ha a bíróság úgy határoz. Bizony én vagyok a hunyó, itt szerződést szegtem kőkeményen, vállalom is érte a felelősséget. Ezért dolgozom most, ezért vagyok a TV2-nél, ez az új munkahelyem – mesélte Alekosz az év legütősebb buliján, a Strong Partyn.
Az egykori biztonsági őr azt is elmesélte lapunk munkatársának, hogy elkezdődött a pereskedés, és megsaccolni sem tudja, hogy a bíróság hány millióra bünteti meg. Éppen ezért egyetlen reménye az a show, amirôl részleteket egyelôre nem akart elárulni.
Ez egy reality lesz, de mégsem az, felfedezhetőek benne a valóságshow elemei. Egy teljesen más Alekoszt ismernek majd meg a nézők. Mindenki csodálkozni fog. Várom már, hogy újra forgathassak, mert én csak a kamerák elôtt érzem magamat igazán formában – mondta az érdi valósághős, aki nem bánta meg, hogy annak idején igent mondott Hajdú Péternek, és csatornát váltott. Szerinte az RTL-nél nem lett volna ennyi lehetősége, ellenben a konkurenciánál hosszú távon számítanak rá.
Lapunk munkatársa, Alekosz új műsoráról a csatornánál is érdeklődött. – Számolunk Alekosszal a jövőben is, de konkrétumokkal egyelôre még nem szolgálhatunk – mondta szűkszavúan Koltay Tamás, a TV2 sajtófőnöke.

Bulvár hírek - Kökény Attila öccse is a halálhajón volt

A Costa Concordia óceánjáró tragédiája óta sokan már a hajózás gondolatától is összerezzennek. Az ötödik Megasztár legjobb férfihangjának mégsincsenek félelmei a hajókkal kapcsolatban, pedig egyik öccse nemrég magán a Costa Concordián zenélt.
Tíz évvel ezelőtt én is dolgoztam óceánjárókon, és már akkor is úgy gondoltam, hogy egy tragédia bekövetkezésének jóval kisebb az esélye, mint mondjuk annak, hogy az emberrel az autópályán történik valami. Akkoriban ugyan volt egy eset, amikor egy ilyen hajó zátonyra futott, de akkor szerencsére senki sem vesztette életét. Maximális biztonságban éreztem magam az utakon, és ezt az érzést erősítették a sorozatos gyakorlatok is, amelyek során felkészítettek mindenkit egy esetleges problémára. Az embernek eszébe sem jut, hogy tragédia történhet. A baj sosem magával a hajóval van, hanem minden esetben emberi mulasztás vezet a szerencsétlen végkifejlethez. Nekem most sincsenek fenntartásaim az óceánjárókkal kapcsolatban, pedig jelenleg két öcsém is ilyenen zenél. Egyikük három hónapja még éppen a Costa Concordián volt - idézi Kökény Attilát

Bulvárhírek - Friderikusz Sándor visszatér

Friderikusz Sándor a Legyen ön is milliomossal térhet vissza az RTL-re, ahonnan csúnya szakítás után vált el még 1999-ben. A Blikk informátora szerint Friderikusz Sándor a Legyen ön is milliomossal térhet vissza az RTL Klubra, ahol utoljára 1999-ben volt képernyőn a Meglepő és mulatságos című műsorral. A műsorvezető saját akaratából állt tovább, és még per is lett a dologból, miután Fridi nem engedte műsorba az utolsó részt. A pert elvesztette, és negyvenmilliós kártérítést kellett fizetnie a csatornának.
Fridi visszatérése több szempontból is meglepő. Egyfelől utoljára a TV2-n zsűrizett a Megasztárban, másrészt a Legyen ön is milliomost korábban már jegelték a csatornán, mivel az nem hozott kellő eredményt, még a Fábry vezette celebváltozattal sem. Tehát az is elképzelhető,hogy a műsor új formában tér vissza. 

Bulvár Hírek 2012 - Mennyi sztárt bír el az ország? – Indul a Megasztár 6

A Tv2 egy hatalmas bulival ünnepelte meg, hogy elindul a Megasztár6 2012. február 10-én. Újabb tehetségek tűnnek fel a színen és válnak ismerté! Beindul a tehetséggyár, de van-e esélyük a műsor után érvényesülni?
Jövő hét pénteken elindul a Megasztár 6! Idén lesz Csillag Születik 4 tavasszal és akár az X-Faktor is jelentkezhet a harmadik szériával az év vége felé! Szüksége van-e ennek az országnak ennyi sztárra?
A stop.hu körbekérdezte a sztárokat csütörtök éjszaka a TV2 stábbuliján, ahol a hatodik Megasztár indulását ünnepelték. A bulin megjelentek a TV2 sztárjai, műsorvezetői. Természetesen megjelentek az előző szériák tehetségei, énekesei is és a Megasztár6 zsűrije is!
Iszak Eszter szerint teljesen természetes módon az emberek kíváncsiak ezekre a műsorokra, szeretik ezt nézni és olvasni róla. Szerinte ezek a műsorok mindig sikeresek lesznek. Az már egy másik kérdés, hogy mi lesz a nyertesekkel?!
Joshi Bharat a csillagokkal vont párhuzamot, melyből ugyancsak rengeteg van. Születnek új csillagok és eltűnik számos. Szerinte nem elég feltűnni, tehetségesnek lenni, hanem élni kell a lehetőséggel és sztárrá válni. Akkor lesz sztár valaki, ha a többi ember ezt gondolja róla!
A sztár és a celeb definíciója kissé ködös ebben a kis országban, ezért bárkiből lehet sztár. Sok embert felkap a média, aztán el is engedi a csúcson. Utána hosszas kapálózás kezdődik, hogy a felszínen maradjanak az “egy perces hősök”. Akinek sikerül az sztárrá válhat, de ehhez sok kitartás, fegyelem, türelem és valljuk be jó adag szerencse is szükséges!
A tehetségkutatókkal pár hónapra még a legtehetségtelenebb is ismerté tud válni, de évekbe telik, mire sztárrá válhat valaki! És ez csak pár embernek adatik meg!